KitchenAid for velgørenhed


Cook for the Cure er et initiativ, som blev startet i 2001 for at giver mad- og KitchenAid-entusiaster mulighed for at støtte Susan G. Komen Foundation i kampen mod brystkræft.
Fondens mål er at højne viden blandt kvinder, samt fremme viden om vigtigheden af forebyggelse og reducere hindringer for kvalitetspleje. Efter initiativets succes i USA, blev Cook for the Cure udvidet til at dække Europa. En del af overskuddet fra salg af husholdningsapparater i begrænset oplag – først tilgængelig i lyserød og senere i metallic fuchsia – blev doneret til Breast Cancer Foundation,, en international forening, hvis medlemmer bla. tæller tæller Susan G. Komen Foundation i Italien og Tyskland, Breast Heaven i Storbritannien, "Cancer du sein": Parlons-en" i Frankrig samt kampagerne Pink Ribbon og Think Pink i Holland og Belgien.
Lyserød: Håbets farve
Det lyserøde bånd symboliserer viden om brystkræft, og har inspireret den nye kollektion i metallic fuchsia. Takket være dens ubestridelige charme og farvestrålende, trendy finish, får serien et smil frem hos dem, som kæmper mod sygdommen hver dag. Overskud fra salg støtter fortsat videnskabelig forskning i brystkræft.

 

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.