Essensen af vores brand

Professionel ydelse

KitchenAid har altid sat sin lid til den professionelle verden for gode råd, indsigt og forslag til produktudvikling. Det er en unik tilgang, som sammen med vores produktions høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration til din kulinariske lidenskab. Uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, er KitchenAid din ideelle partner, da alle vores husholdningsapparater er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige arbejdsforhold er et udvalg af produkter, hvis teknologi og materialer leverer fantastiske professionelle resultater. Det betyder husholdningsapparater i høj kvalitet, som er elegante og højtydende, og flere muligheder til både dine menuer og dit køkkendesign. Enhver, som virkelig forstår betydningen af, at "Det vigtigste er maden", kan nu opnå professionelle resultater takket være den måde, KitchenAids produkter fremstilles på.

Håndværksmæssig høj kvalitet

De første sanser, som oplevelsen af KitchenAid vækker, er syns- og berøringssanserne. Alle KitchenAids husholdningsapparater er synonyme med fin håndværksmæssig udførelse, slidstyrke, sofistikerede materialer, robusthed og omhyggelig detaljeopmærksomhed. Rustfrit stål giver en følelse af slidstyrke og kvalitet uden lige for dine øjne og fingre. Alle disse elementer kombineres i harmoni med et design, som har omhu for detaljerne i alle typer husholdningsapparater.

Et ikonisk design

Alle KitchenAids husholdningsapparater, hvidevarer og redskaber til madlavning har altid skillet sig ud takket være deres tidsløse, distinkte og markante design, som tilføjer en individuel stil i ethvert køkken, inspireret af den ikoniske KitchenAid mixer. Fin håndværksmæssig udførelse, slidstyrke, robusthed, kvalitetsmaterialer og omhyggelig detaljeopmærksomhed er altid grundlaget for alle husholdningsapparater fra KitchenAid, både fritstående og indbyggede.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.