i

KOQCX 45600 - 851344701900

En rejse efter ekstraordinære, naturlige smagsoplevelser

Takket være en blæser bagerst i ​​ovnen kan KitchenAid Compact Kombiovn også kombinere damp og blæserdrevet varmluft, og tilberede lækre retter, der er upåklageligt brunede på ydersiden, og smukt møre og saftige på indersiden. Og med fire niveauer af dampindsprøjtning er du altid i fuld kontrol.

Ren damp, ren autentisk smag

Med dampmadlavning bevares næringsstoffer og smag på magisk vis, ligesom ingredienserne får en mørhed og saftighed, der gør at de smelter i munden.

Dampmadlavning er den perfekte måde, at tilberede sunde, lette retter. Vælg blot dine ingredienser og placer dem i den specialdesignede dampbakke. Dampen tilbereder fødevarer jævnt ved mindre end 100°C for at bevare alle vitaminer og mineraler samt næringsværdien.

Specielle funktioner

Denne ovn vil være din bedste allierede i forbindelse med særlige tilberedninger, der kræver høj præcision og maksimal kontrol

Assisteret madlavning

Denne smarte funktion har en menu med programmerede opskrifter, der vises ved tryk på en knap. Compact Kombiovn har 70 retter at vælge imellem. Så du kan altid lave mad i sikker forvisning om, at din KitchenAid-ovn vil gøre det rigtigt.

Yoghurtfremstilling

En nem auto-funktion giver nem tilberedning af hjemmelavet yoghurt, med blot et enkelt klik

Efterhævning

Takket være det fugtige miljø, den varme damp skaber, vil alle kage- og brøddeje med gær forbedre deres struktur for bedre slutresultater.

Bevaring

Den ideelle funktion, når du ønsker at tilberede krukker med mad som f.eks. frugt eller grøntsagskonserves, og desuden nyttig til sterilisering af gryder anvendt til dette formål.

STANDARDTILBEHØR

Termometernål

Gør det muligt at måle den nøjagtige kernetemperatur af mad under tilberedning, og automatisk slukke ovnen når den perfekte temperatur er nået.

1 Bagerist og 1 Bageplade

Ristene vil give maden den korrekte luftcirkulation. Bagepladerne kan anvendes til generel bagning eller til at understøtte mindre fade.

Svamp

Under intens brug, eller ved høj fugtighed, kan den medfølgende svamp med fordel bruges til at fjerne overskydende fugt fra bunden af ​​damp-ovnrummet.

Drypbakke

Skal indsættes på den nederste hylde i ovnrummet for at indsamle dråber af kondens fra den øverste, perforerede bakke. Kan også rumme bageplader når indstillingen til madlavning i flere niveauer er i brug.

LAD DIG INSPIRERE AF VORES OPSKRIFTER

Slip din kreativitet løs med flere opskrifter

Black Steel Collection

Compact Kombiovnen er også et af apparaterne i den nye KitchenAid Black Stainless Steel-serie: ren sort, rustfrit stål, børstet til et unikt, varmt, elegant og stilfuldt look.

COMPACT KOMBIOVN 45 CM KOQCX 45600 KOQCX 45600

Med fingeraftryk-afvisende stål, der beskytter apparaternes skønhed mod fingeraftryk, og giver nem rengøring. Professionel ydeevne, ikonisk design og den høje, håndværksmæssige kvalitet, du er vant til Magien ved vand, der bliver til damp fascinerer de af os, der er i stand til at finde poesien på uventede steder. Takket være sine mange funktioner, er det præcis hvad KitchenAids dampovn er – poesi kombineret med kreativitet og innovation, for en ny oplevelse i madlavningen. Pure Steam-funktion skabt af en kedel på siden af ​​ovnen indhyller maden som en sky, der giver din lilla asparges med rejer en helt ny smag. Læs mere ... Nærende og sundt på samme tid – til en stor risotto! Opdag desudenSous-vide-opskrifter: opskrifter til Sous-Vide-tilberedning er en multifunktion bestående af 10 tilstande at eksperimentere med, der tager dig gennem de mest spændende køkkener i verden. Og takket være blæseren, kan din KitchenAid kombi-dampovn også kombinere damp og blæser-drevet luft og dermed tilberede lækre retter, der er perfekt brunet udenpå og saftige og møre indeni. Dertil kommer fire niveauer af dampindsprøjtning, der giver dig fuld kontrol. Desuden leveres Black Stainless Steel kombi-dampovnen med etStegetermometer. Madens kernetemperatur vil altid være synlig på ovnens digitale display, og når du har valgt den ønskede temperatur, vil din KitchenAid dampovn holde en konstant temperatur med absolut præcision, en nødvendighed for at du kan tilberede en enestående Bresse-kylling med gul vin. Luk

Specifikationer


YDELSE

Energieffektivitetsklasse - NY (2010/30/EC) A
Energiforbrug pr. varmlufts- konvektionscyklus - NY (2010/30/EF) 0.6

TEKNISKE DETALJER

Bredde på produktet 595
Bredde på det pakkede produkt 668
Dybde på produktet 537
Dybde på det pakkede produkt 688
Højde på produktet 455
Højde på det pakkede produkt 585
Nettovægt (kg) 31
Bruttovægt (kg) 34
Sikring (A) 10
Længde på elledning (cm) 125
Tilslutningseffekt (W) 1450
Nichedybde 550
Min. nichehøjde 460
Max. nichehøjde 460
Produktstørrelse, ovnrum 1 Medium
EAN kode 8003437395109
Type Indbygning

FUNKTIONER

Tidskontrol Elektronisk
Tidsindstillingsmuligheder Start og Stop
Kontroltype Mekanisk og elektronisk
Anvendelig volumen (af hulrum) - NY (2010/30/EF) 29

Dokumenter og registrering

Hent brugermanualer her, eller registrér dit produkt for at få den bedste support fra KitchenAid.

Manualer og brochurer

Brugervejledning

Hent

Installation

Hent

Produktinformation

Hent

Energilabel

Hent

Produktblad

Hent

Sundhed & sikkerhed og installationsvejledning

Hent

2 år garanti

KitchenAid forstår, at som lidenskabelig gourmet nyder du dit køkken, elsker at være der, og du lader kun de bedste om at gøre det unikt.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Registrér dit produkt

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.