i

KOASP 60602 - 859991533290

Ensartet madlavning på tre niveauer - samtidigt

Twelix Artisan-ovnen giver dig tre forskellige tilberedningsmuligheder i bare ét apparat: ren damp, damp-assisteret, og varmluft. Takket være Pure Steam-funktionen kan du nyde lækre grøntsager og endda skaldyr, tilberedt på en naturlig, sund måde. Denne teknologi optimerer luftstrømmen og varmefordelingen inde i ovnen, hvilket reducerer forvarmnings- og tilberedningstider og garanterer, at luften cirkulerer ensartet og at dine retter tilberedes korrekt og jævnt. Madlavning med Twelix Artisan-ovnen er pærelet, og det er rengøringen også: pyrolysefunktionen sparer dig for både tid og kræfter.

Professionelle funktioner

Twelix Artisan-ovnen lader dig vælge mellem 18 professionelle funktioner, som efterligner stjernekokkenes tips og tricks og beslutter, hvilke varmeleger, der skal anvendes

Dampfunktion på professionelt niveau

Det garanterer de sunde, lette retter, du altid har drømt om, og bevarer vitaminer, mineraler og aromaer i dine livretter.

Vælg Pure Steam-funktionen, og placere så dine ingredienser i den specialdesignede dampgryde. Dampen arbejder sig langsomt og jævnt gennem fødevarerne, og tilbereder alt ved mindre end 100°C.
Med de fem forprogrammerede damp-assisterede funktioner, kombinerer ovnen varmluft og damptilberedning. Når du har valgt din funktion, indstiller ovnen automatisk den korrekte temperatur og den mængde af ​​damp, der er nødvendig under madlavningen.

Prof Bageri

Traditionelt brød Maltbrød Pizza med tyk skorpe Pizza med tynd skorpe Quiche/Smagful flan Baguette

Prof Bagværk

Vandbakkelser Croissant Sandkage Frugtkage Mørdejsbagværk

Specielle funktioner

Lav temperatur, høj præcision

Særlige tilberedninger

Denne ovn kan også hjælpe med særlige tilberedninger, der kræver lavere temperaturer, såsom slow cooking, tørring af frugt og grøntsager og fremstilling af yoghurt.

Twelix-Base-funktion

Denne funktion opvarmer det nederste ringvarmelegeme og giver dig smukt bagte kager og pizzaer, og endda delikatesser tilberedt en cocotte. Dette sikrer en perfekt bagt bund hver gang!

ANDRE FUNKTIONER

Madlavning på flere niveauer

Du kan placere retterne på tre forskellige niveauer for jævnt tilberedt mad, der er perfekt gyldenbrun.

Tewlix-Grill-funktion

Du kan aktivere det nederste ringvarmelegeme og grillen. Din mad bliver perfekt tilberedt og grillet på begge bakker på samme tid.

Pyrolysefunktion

Spar tid og kræfter med pyrolysefunktionen. Indersiden af ​​ovnen låser sig selv, og varmer op til 500°C, hvorved madrester omdannes til aske, som du simpelthen tørrer væk, når den er afkølet.

STANDARDTILBEHØR

Termometernål

Gør det muligt at måle den nøjagtige kernetemperatur af mad under tilberedning, og automatisk slukke ovnen når den perfekte temperatur er nået.

Rotisserie-spyd

Det sikrer, at dit kød tilberedes til perfektion. Fremragende til tilberedning af større stege samt kylling.

Stativ til tørring

I samspil med den tilhørende funktion giver dette dig mulighed for at tørre alle madvarer, fra grøntsager som spinat, tomater og svampe, til frugt.

2 Teleskopudtræk

Denne ovn leveres med teleskopudtræk, hvilket gør det endnu lettere at trække mad ind og ud af ovnrummet for at prøvesmage og krydre.

2 Riste og 2 bageplader

Ristene vil give maden den korrekte luftcirkulation. Bagepladerne kan anvendes til generel bagning eller til at understøtte mindre fade.

Damptilbehør

Det kan sættes i bagerst i ovnen, og omdanne din varmluftovn til tre forskellige modeller: ren damp, damp-assisteret, og varmluft.

LAD DIG INSPIRERE AF VORES OPSKRIFTER

Pighvar- og lakseroulade, med vietnamesisk forårsrulle og tamarind-quinoa-cocotte

Slip din kreativitet løs med flere opskrifter

Få flere tips og tricks om Twelix Artisan-ovnen!

Black Steel Collection

Twelix Artisan-ovnen er desuden et af apparaterne i den nye KitchenAid Black Stainless Steel-serie: rent, sort, rustfrit stål, børstet til et unikt, varmt, elegant og stilfuldt look.

TWELIX ARTISAN PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSOVN 60CM – NY KOASP 60602

Denne KitchenAid-ovn garanterer det perfekte miljø for dampede fødevarer: den bagerste del af ​​ovnrummet har en særlig funktion, hvor du kan tilslutte damptilbehør, en særlig overdækket bakke, der skaber det ideelle miljø til tilberedning af perfekt dampede retter. Ved kun at vælge en del af dette tilbehør, kan du desuden udnytte hele ovnsrummet og lave mad med en kombination af ventilation og damp.

Med Pure Steam-funktionen kan du nyde lækre grøntsager, såsom artiskokker, græskar eller kartofler, og selv fisk og skaldyr, rejer, scampi og skaldyr tilberedt på en naturlig, sund måde. Læs mere ... De forprogrammerede dampfunktioner producerer forskellige kombinationer af damp og ventilation. Du skal blot vælge en, der passer til din opskrift, og ovnen indstiller automatisk den korrekte temperatur og dampmængde under tilberedningen, for at at sikre et perfekt resultat hver gang.
Hvis du elsker at være endnu mere kreativ, hvorfor så ikke prøve Custom Steam-funktionen? Udforsk denne ovns uendelige potentiale ved at justere de valgte indstillinger for at sikre, at dine foretrukne retter altid tilberedes til perfektion.
Samlet set byder denne ovn på 34 tilberedningsprogrammer:
- 11 Professionelle funktioner (5 konditori, 6 bagning)
- 10 Specialfunktioner (hurtig forvarmning, Optøning, Hold varm, hævning, 2 langsom tilberedning, tørring, yoghurt, Tweli Base, eco tvungen luftcirkulation)
- 8 traditionelle funktioner (1 varmluft, 2 Artisan, 3 grill, 1 tvungen luftcirkulation, 1 varmluftsbagning)
Det ekstra store 73-liters hulrum giver dig 5 niveauer at tilberede dine retter på med ensartede resultater.
Denne ovn leveres desuden medStegetermometer. Madens kernetemperatur vil altid være synlig på ovnens LCD-display, og når du har valgt den ønskede temperatur, vil din KitchenAid-ovn holde den samme temperatur med absolut præcision for perfekte resultater hver gang. Luk

Specifikationer


YDELSE

Energieffektivitetsklasse - NY (2010/30/EC) A+
Energiforbrug pr. konventionel cyklus - NY (2010/30/EF) 0.91
Energiforbrug pr. varmlufts- konvektionscyklus - NY (2010/30/EF) 0.7

FUNKTIONER

Roterende grillspyd Ja
Udtræk Teleskopudtræk
Tidskontrol Elektronisk
Tidsindstillingsmuligheder Start og Stop
Kontroltype Mekanisk og elektronisk
Anvendelig volumen (af hulrum) - NY (2010/30/EF) 73
Integreret rengøringssystem Pyrolyse
Energiinput Electrisk

TEKNISKE DETALJER

Bredde på produktet 595
Bredde på det pakkede produkt 630
Dybde på produktet 561
Dybde på det pakkede produkt 650
Højde på produktet 595
Højde på det pakkede produkt 690
Nettovægt (kg) 53.4
Bruttovægt (kg) 56.4
Sikring (A) 16
Længde på elledning (cm) 180
Tilslutningseffekt (W) 3650
Produktstørrelse, ovnrum 1 Stor
EAN kode 8003437834035
Type Indbygning

Dokumenter og registrering

Hent brugermanualer her, eller registrér dit produkt for at få den bedste support fra KitchenAid.

Manualer og brochurer

Brugervejledning

Hent

Produktinformation

Hent

Energilabel

Hent

Produktblad

Hent

Daglig brugervejledning

Hent

2 år garanti

KitchenAid forstår, at som lidenskabelig gourmet nyder du dit køkken, elsker at være der, og du lader kun de bedste om at gøre det unikt.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Registrér dit produkt

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.