Forrige side
Pastaretter

Åben lasagne med stegte grøntsager og krydderurtericotta

Ved at erstatte den kogte tomatsauce med cherrytomater og ikke bage lasagnen i ovnen får du en lettere ret – perfekt til sommeren.

Start madlavningen

Oplysninger

13

Ingredienser

4

Trin

Tid

30'

Forberedelse

20'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

  • 1pastadej tilberedt med 4 spsk. pesto i stedet for 1 æg og rullet ud til tykkelsesindstilling på 7
  • 2små courgetter
  • 1rød peber
  • 1gul peber
  • 1fennikel
  • 250 gcherrytomater
  • 4 spsk.olivenolie
  • 25 gparmesanost
  • 1bundt med merian eller basilikum
  • 2 spsk.ekstra jomfruolivenolie
  • 250 gricotta
  • -ekstra jomfruolivenolie, til stænkning
  • -salt og friskkværnet sort peber
Det er tid
  • Trin 1

    Forvarm ovnen til 220°C/gasmærke 7. Læg pastapladerne på en meldrysset overflade, og skær dem i rektangler på 12 cm x 10 cm. Kog pastapladerne i mindre portioner i 30 sekunder ad gangen i kogende vand med rigeligt salt. Frisk derefter pastaen op i koldt vand med lidt olivenolie og dræn den på rene viskestykker. Dæk til, så pastaen forbliver varm og ikke tørrer ud.

  • Trin 2

    Skær courgette, peberfrugter og fennikel ud med råkostjernets snittecylinder på hastighed 4. Læg grøntsagerne i en bradepande, og hæld olivenolien over dem. Steg grøntsagerne i 15 minutter, indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt cherrytomater, og steg i yderligere 5 minutter. Tag den ud af ovnen.

  • Trin 3

    Riv parmesanosten med råkostjernets fine rivecylinder på hastighed 4. Hak merian eller basilikum groft. Bland parmesan, merian eller basilikum og ekstra jomfruolivenolie ind i ricottaosten. Smag til med krydderier

  • Trin 4

    Læg en pastaplade på hver tallerken, og fyld på med stegte grøntsager. Tilføj noget af ricottablandingen, og dæk med endnu en pastaplade. Gentag disse lag, og stænk lidt ekstra jomfruolivenolie ovenpå. Servér med det samme

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Åben lasagne med stegte grøntsager og krydderurtericotta

Trin 1

Forvarm ovnen til 220°C/gasmærke 7. Læg pastapladerne på en meldrysset overflade, og skær dem i rektangler på 12 cm x 10 cm. Kog pastapladerne i mindre portioner i 30 sekunder ad gangen i kogende vand med rigeligt salt. Frisk derefter pastaen op i koldt vand med lidt olivenolie og dræn den på rene viskestykker. Dæk til, så pastaen forbliver varm og ikke tørrer ud.

Trin 2

Skær courgette, peberfrugter og fennikel ud med råkostjernets snittecylinder på hastighed 4. Læg grøntsagerne i en bradepande, og hæld olivenolien over dem. Steg grøntsagerne i 15 minutter, indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt cherrytomater, og steg i yderligere 5 minutter. Tag den ud af ovnen.

Trin 3

Riv parmesanosten med råkostjernets fine rivecylinder på hastighed 4. Hak merian eller basilikum groft. Bland parmesan, merian eller basilikum og ekstra jomfruolivenolie ind i ricottaosten. Smag til med krydderier

Trin 4

Læg en pastaplade på hver tallerken, og fyld på med stegte grøntsager. Tilføj noget af ricottablandingen, og dæk med endnu en pastaplade. Gentag disse lag, og stænk lidt ekstra jomfruolivenolie ovenpå. Servér med det samme

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.