Skip the navigation

Abrikosmarmelade

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Apricot jam

Nem hjemmelavet abrikosmarmelade, der er fuld af smag.

Duration
I alt25min
Prep10min
Madlavning15min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

1 kg

abrikoser

1 kg

marmeladesukker (se pakken for måleforhold)

1

lime

Trin for trin

  1. Skær abrikoserne i halve, og fjern stenene.

  2. Kom abrikoser til foodprocessoren, og tryk på pulseringsknappen. Pulsér 3-4 gange for at hakke abrikoserne.Hæld abrikoserne i en dyb gryde, og pres saften af en lime i.

  3. Hæld abrikoserne i en dyb gryde, og pres saften af en lime i.

  4. Bring det i kog under konstant omrøring.

  5. Tilsæt sukkeret, og rør grundigt rundt, indtil alt sukkeret er opløst.

  6. Hæld den varme marmelade i rene glas, luk lågene, og vend dem med bunden opad. Lad det køle helt af.