i
Forrige side
Børn & Familie

Ærte- og myntesuppe

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

8

Ingredienser

8

Trin

Ingredienser

  • 480 mlgrøntsagsbouillon
  • 405 gfrosne grønne ærter, optøet
  • 25 ghakket forårsløg (den grønne del + lidt af den hvide) (1 mellemstort løg)
  • ¾tsk. havsalt, eventuelt mere efter smag
  • knsp.friskkværnet sort peber
  • ¼en mellemstor avokado, skrællet og udstenet
  • 10 gfriske mynteblade som trykkes godt ned
  • 2tsk. friskpresset citronsaft, eventuelt mere efter smag
Det er tid
  • Trin 1

    Kom bouillon, ærter, forårsløg, salt, peber og avocado i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

  • Trin 2

    Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.

  • Trin 3

    Blend til maskinen slukker af sig selv. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.

  • Trin 4

    Tilsæt mynteblade og citronsaft og blend ved høj hastighed i 10-20 sekunder, til suppen er lind og cremet.

  • Trin 5

    Smag til med salt, peber og citronsaft.

  • Trin 6

    Supper er varm i blenderen.

  • Trin 7

    Servér suppen med lidt mælkefri syrnet yoghurt naturel og pynt med mynteblade.

  • Tilberedningsnoter

    Mængden af forårsløg er blot vejledende, da løgenes størrelse kan variere ganske meget. Et mellemstort forårsløg, svarende til ca. 60 ml hakket løg. Du kan bare skære det meste af den hvide del af løget og komme det i helt).

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Ærte- og myntesuppe

Trin 1

Kom bouillon, ærter, forårsløg, salt, peber og avocado i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

Trin 2

Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.

Trin 3

Blend til maskinen slukker af sig selv. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.

Trin 4

Tilsæt mynteblade og citronsaft og blend ved høj hastighed i 10-20 sekunder, til suppen er lind og cremet.

Trin 5

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Trin 6

Supper er varm i blenderen.

Trin 7

Servér suppen med lidt mælkefri syrnet yoghurt naturel og pynt med mynteblade.

Tilberedningsnoter

Mængden af forårsløg er blot vejledende, da løgenes størrelse kan variere ganske meget. Et mellemstort forårsløg, svarende til ca. 60 ml hakket løg. Du kan bare skære det meste af den hvide del af løget og komme det i helt).

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.