Skip the navigation

Aubergine- og quinoa-ravioli med mynte

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Aubergines and quinoa ravioli with fresh mint

Oplev glæden ved at lave din egen ravioli med denne lette og velsmagende middelhavsinspirerede opskrift med et innovativt touch af quinoa.

Duration
I alt1h25
Prep1h
Madlavning25min

Redskaber

StandMixerStandMixer
PastaRollerPastaRoller

Ingredienser

Servering

250 g

auberginer

25 g

skalotteløg

15 g

quinoa

100 g

revet parmesan

15 g

friske mynteblade

200 g

hvedemel

2

æg

3 spsk

ekstra jomfruolivenolie

-

salt

-

frikkværnet peber

Trin for trin

  1. Varm 3 spsk. olie i en pande ved mellemstærk varme. Tilføj skalotteløg og steg dem bløde i 1-2 minutter. Drys 1/4 tsk. salt over. Tilsæt aubergine i tern, quinoa og 1 glas vand. Rør rundt, indtil væden er fordampet helt. Det tager ca. 10 minutter. Tag panden af blusset.

  2. Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom de stegte auberginer, de hakkede mynteblade og halvdelen af parmesanosten i skålen. Pisk på hastighed 6, indtil det hele er godt blandet.

  3. Kom æg, mel og salt i mikserskålen. Montér skålen og dejkrogen på mikseren og indstil hastigheden på 2. Ælt i 2-3 minutter. Tilsæt et par skefulde vand, hvis dejen bliver for tør, én ad gangen.

  4. Tag dejen op af skålen og skær den i 4 stykker. Tag et af stykkerne og tryk det fladt ud i en firkant med hænderne. Sørg for at dække de andre stykker til med husholdningsfilm for at undgå, at de tørre ud.

  5. Montér pastarullen på mikseren og indstil den på tykkelse nummer 1. Tænd mikseren på hastighed 2 og kør pastadejen gennem rullen. Fold dejen én gang og kør den igennem igen. Gentag processen flere gange for at få en dejlig smidig dej.

  6. Kom lidt mel på hver side af dejen og indstil tykkelsen på 3. Kør pastadejen gennem rullen, og indstil den på tykkelse nummer 4.

  7. Montér raviolimaskinen på mikseren.

  8. Når raviolimaskinen er monteret, sættes pastabåndene på i begge sider, og dejen kommes i maskinen lidt efter lidt med den medfølgende måleske, så der ikke kommer for meget dej i ad gangen.

  9. Når raviolierne er færdige, skilles de forsigtigt ad.

  10. Bring letsaltet vand i kog, tilføj raviolierne og kog dem i 3-4 minutter.

  11. Hæld dem i et dørslag, så vandet løber fra og fordel dem på 4 tallerkener. Smag til med ekstra jomfru olivenolie og drys den resterende parmesanost over.

  12. Drys lidt friskrevet citronskal over før serveringen.