Forrige side
Hurtigt & Nemt

Blendet cocktail med salvie, honning og ananas

Salvie, honning og ananas blander sig så smukt i denne unikke tropiske cocktail, der er perfekt, når der er noget at fejre. Miks din egen med en KitchenAid-blender.

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

7

Ingredienser

2

Trin

Tid

3'

Forberedelse

20'

Tilberedelse

23'

Total

Ingredienser

  • 590 gfrossen ananas
  • 60 mllimesaft
  • 115 mlvodka
  • 60 mlhoney
  • 5kviste af frisk salvie (plus ekstra til pynt)
  • 175-200 gis
  • 120 mlvand
Det er tid
  • Trin 1

    Lav sirup med salvie og honning. Kom 60 ml honning og 120 ml vand i en kasserolle sammen med 5 kviste frisk salvie. Opvarm ved mellemhøj varme, indtil blandingen koger op og bobler, skru så ned til jævn varme, og lad det simre i 15 minutter. Sluk for varmen, lad blandingen køle af i 30 minutter, og fjern derefter salvien.

  • Trin 2

    Kom den frosne ananas, vodka, limesaft og siruppen med salvie og honning i blenderen. Blend på smoothie-indstillingen, og lad den køre hele cyklussen igennem. Server straks, og pynt med et ristet salvieblad. BEMÆRK: Du kan riste salviebladene ved hjælp af en tang og holde dem over en flamme for at brænde kanterne let. Ingen frossen ananas? Bare skræl en frisk ananas. Skær ananassens frugtkød i lange strimler, og skær derefter strimlerne i små tern. Put terningerne i en bakke til isterninger, og kom dem i fryseren, indtil de er helt faste (ca. 30-45 minutter).

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Blendet cocktail med salvie, honning og ananas

Trin 1

Lav sirup med salvie og honning. Kom 60 ml honning og 120 ml vand i en kasserolle sammen med 5 kviste frisk salvie. Opvarm ved mellemhøj varme, indtil blandingen koger op og bobler, skru så ned til jævn varme, og lad det simre i 15 minutter. Sluk for varmen, lad blandingen køle af i 30 minutter, og fjern derefter salvien.

Trin 2

Kom den frosne ananas, vodka, limesaft og siruppen med salvie og honning i blenderen. Blend på smoothie-indstillingen, og lad den køre hele cyklussen igennem. Server straks, og pynt med et ristet salvieblad. BEMÆRK: Du kan riste salviebladene ved hjælp af en tang og holde dem over en flamme for at brænde kanterne let. Ingen frossen ananas? Bare skræl en frisk ananas. Skær ananassens frugtkød i lange strimler, og skær derefter strimlerne i små tern. Put terningerne i en bakke til isterninger, og kom dem i fryseren, indtil de er helt faste (ca. 30-45 minutter).

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.