Trin 1
Hæld det varme vand i en skål. Tilsæt gær og bland. Lad det hvile i 5 minutter.
Trin 2
Kom mel, salt og sukker i en køkkenmaskineskål med dejkrogen monteret. Drej hastigheden til 2, og bland i 30 sekunder.
Trin 3
Tilsæt gærblandingen, mælk, piskede æg og smeltet smør. Ælt ved hastighed 2 i 5 minutter.
Trin 4
Lad dejen hæve i 40 minutter i en skål dækket med et fugtigt viskestykke.
Trin 5
Vend dejen ud på en melet bordplade, og ælt den kortvarigt i hånden.
Trin 6
Del i 8 lige store stykker.
Trin 7
Form til kugler, og placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 90 minutter.
Trin 8
Pensl bollerne med æggeblommerne blandet med lidt vand, og drys med sesamfrø.
Trin 9
Bages i 15-20 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.
Trin 10
Lad dem køle af på en bagerist.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Hæld det varme vand i en skål. Tilsæt gær og bland. Lad det hvile i 5 minutter.
Trin 2
Kom mel, salt og sukker i en køkkenmaskineskål med dejkrogen monteret. Drej hastigheden til 2, og bland i 30 sekunder.
Trin 3
Tilsæt gærblandingen, mælk, piskede æg og smeltet smør. Ælt ved hastighed 2 i 5 minutter.
Trin 4
Lad dejen hæve i 40 minutter i en skål dækket med et fugtigt viskestykke.
Trin 5
Vend dejen ud på en melet bordplade, og ælt den kortvarigt i hånden.
Trin 6
Del i 8 lige store stykker.
Trin 7
Form til kugler, og placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 90 minutter.
Trin 8
Pensl bollerne med æggeblommerne blandet med lidt vand, og drys med sesamfrø.
Trin 9
Bages i 15-20 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.
Trin 10
Lad dem køle af på en bagerist.