Ceviche med bars squash og ingefær
Leder du efter det perfekte match mellem frisk fisk og rå grøntsager? Vi har svaret: ceviche. Når det er varmt udenfor, så findes der ikke noget skønnere end denne nemme, lækre kolde fiskesalat.
Redskaber
Ingredienser
Servering
250 g
flåede barsfileter
1
squash
1
gulerødder
1/2
forårsløg
1/2 bundt
frisk koriander
1
limesaft
4 spsk
ekstra jomfruolivenolie
1/4 tsk
havsalt
Trin for trin
Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt i guleroden og sæt det på spiralizeren. Montér skrællebladet og det tynde spiralizerblad ved gulderodens ende. Sæt en skål under bladene til opsamling af de udskårne grøntsager.
Indstil mikseren på hastighed 4 og bliv ved, til bladet når gulerodens ende. Gentag med den anden gulerod.
Fjern det resterende stykke gulerod fra spiddet og placér squashen. Fjern skrællebladet, indstil mikseren på hastighed 4 og gentag til du er færdig.
Skær barsfileten i tynde strimler og læg dem i skålen med grøntsagerne.
Tilføj limesaft, hakket koriander, forårsløg og revet ingefær.
Rør de spiralizerede grøntsager og fisken sammen med 4 spsk. olie og 1/4 tsk. salt.
Sæt salaten i køleskabet i mindst 30 minutter før den serveres med et ekstra drys korianderblade.
Giv retten ekstra smag og føj 2 spsk. hindbæreddike til dressingen med olie og salt.