Skip the navigation

Ceviche med bars squash og ingefær

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Seabass, carrot and courgette ginger ceviche

Leder du efter det perfekte match mellem frisk fisk og rå grøntsager? Vi har svaret: ceviche. Når det er varmt udenfor, så findes der ikke noget skønnere end denne nemme, lækre kolde fiskesalat.

Duration
I alt40min
Prep40min

Redskaber

SpiralizerSpiralizer
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

250 g

flåede barsfileter

1

squash

1

gulerødder

1/2

forårsløg

1/2 bundt

frisk koriander

1

limesaft

4 spsk

ekstra jomfruolivenolie

1/4 tsk

havsalt

Trin for trin

  1. Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt i guleroden og sæt det på spiralizeren. Montér skrællebladet og det tynde spiralizerblad ved gulderodens ende. Sæt en skål under bladene til opsamling af de udskårne grøntsager.

  2. Indstil mikseren på hastighed 4 og bliv ved, til bladet når gulerodens ende. Gentag med den anden gulerod.

  3. Fjern det resterende stykke gulerod fra spiddet og placér squashen. Fjern skrællebladet, indstil mikseren på hastighed 4 og gentag til du er færdig.

  4. Skær barsfileten i tynde strimler og læg dem i skålen med grøntsagerne.

  5. Tilføj limesaft, hakket koriander, forårsløg og revet ingefær.

  6. Rør de spiralizerede grøntsager og fisken sammen med 4 spsk. olie og 1/4 tsk. salt.

  7. Sæt salaten i køleskabet i mindst 30 minutter før den serveres med et ekstra drys korianderblade.

  8. Giv retten ekstra smag og føj 2 spsk. hindbæreddike til dressingen med olie og salt.