Choko-mynte-budding
Redskaber
Ingredienser
Servering
120 ml
usødet mandelmælk
180 ml
ren ahornsirup, eventuelt mere efter smag
52 g
rå kakaopulver eller usødet kakaopulver
33 g
cremet mandelsmør
1/4 tsk
pebermynteekstrakt, eventuelt mere efter smag
-
havsalt
4 mellemstore
avokadoer, skrællet og udstenet
30 g
hampefrø uden skaller eller 1/4 kop smuttede mandelflager til servering
Trin for trin
Hæld mælk, ahornsirup, kakaopulver, mandelsmør, pebermynteekstrakt og salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på variabel hastighed 4 i 5-10 sekunder til alt er blandet godt sammen.
Tilsæt avokado, sæt låget på igen, åbn midterlåget og sæt stamperen i.
Hold stamperen fast, så den bliver på sin plads, blend på variabel hastighed 11 i 20-30 sekunder og brug stamperen til skubbe ingredienserne ned mellem bladene, til blandingen er blød og cremet.
Fordel blandingen i 4 dessertskåle eller cocktailglas, som sættes på køl i et par timer.
Servér med hampefrø eller smuttede mandler.
Du kan undlade pebermynteekstrakten, hvis du ønsker en mere klassisk chokoladebudding.