i
Forrige side
Børn & Familie

Choko-mynte budding

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

8

Ingredienser

10

Trin

Ingredienser

  • 120 mlusødet mandelmælk
  • 180 mlren ahornsirup, eventuelt mere efter smag
  • 52 grå kakaopulver eller usødet kakaopulver
  • 33 gcremet mandelsmør
  • ¼tsk. pebermynteekstrakt, eventuelt mere efter smag
  • Knsps.havsalt
  • 4mellemstore avokadoer, skrællet og udstenet
  • 30 ghampefrø uden skaller eller 1/4 kop smuttede mandelflager til servering
Det er tid
  • Trin 1

    Hæld mælk, ahornsirup, kakaopulver, mandelsmør, pebermynteekstrakt og salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på variabel hastighed 4 i 5-10 sekunder til alt er blandet godt sammen.

  • Trin 2

    Tilsæt avokado, sæt låget på igen, åbn midterlåget og sæt stamperen i.

  • Trin 3

    Hold stamperen fast, så den bliver på sin plads, blend på variabel hastighed 11 i 20-30 sekunder og brug stamperen til skubbe ingredienserne ned mellem bladene, til blandingen er blød og cremet.

  • Trin 4

    Fordel blandingen i 4 dessertskåle eller cocktailglas, som sættes på køl i et par timer.

  • Trin 5

    Servér med hampefrø eller smuttede mandler.

  • Tilberedningsnoter

    Du kan undlade pebermynteekstrakten, hvis du ønsker en mere klassisk chokoladebudding

  • Trin 6

    Du kan også erstatte pebermynteekstrakt med enten

  • Trin 7

    1 1/2 tsk. stødt kanel eller 1/8 tsk. chiliflager

  • Trin 8

    Du kan desuden erstatte mandelsmør med 1/3 til 1/2 kop cremet peanutbutter. I så fald bør du tilsætte 1-2 spsk. ekstra ahornsirup.

  • Trin 9

    Eftersom avokadoen iltes, er denne opskrift kun god at servere i 3-4 timer efter tilberedningen.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Choko-mynte budding

Trin 1

Hæld mælk, ahornsirup, kakaopulver, mandelsmør, pebermynteekstrakt og salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på variabel hastighed 4 i 5-10 sekunder til alt er blandet godt sammen.

Trin 2

Tilsæt avokado, sæt låget på igen, åbn midterlåget og sæt stamperen i.

Trin 3

Hold stamperen fast, så den bliver på sin plads, blend på variabel hastighed 11 i 20-30 sekunder og brug stamperen til skubbe ingredienserne ned mellem bladene, til blandingen er blød og cremet.

Trin 4

Fordel blandingen i 4 dessertskåle eller cocktailglas, som sættes på køl i et par timer.

Trin 5

Servér med hampefrø eller smuttede mandler.

Tilberedningsnoter

Du kan undlade pebermynteekstrakten, hvis du ønsker en mere klassisk chokoladebudding

Trin 6

Du kan også erstatte pebermynteekstrakt med enten

Trin 7

1 1/2 tsk. stødt kanel eller 1/8 tsk. chiliflager

Trin 8

Du kan desuden erstatte mandelsmør med 1/3 til 1/2 kop cremet peanutbutter. I så fald bør du tilsætte 1-2 spsk. ekstra ahornsirup.

Trin 9

Eftersom avokadoen iltes, er denne opskrift kun god at servere i 3-4 timer efter tilberedningen.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.