Skip the navigation

Choko-mynte-budding

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Choc-Mint Pudding

Duration
I alt0min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

120 ml

usødet mandelmælk

180 ml

ren ahornsirup, eventuelt mere efter smag

52 g

rå kakaopulver eller usødet kakaopulver

33 g

cremet mandelsmør

1/4 tsk

pebermynteekstrakt, eventuelt mere efter smag

-

havsalt

4 mellemstore

avokadoer, skrællet og udstenet

30 g

hampefrø uden skaller eller 1/4 kop smuttede mandelflager til servering

Trin for trin

  1. Hæld mælk, ahornsirup, kakaopulver, mandelsmør, pebermynteekstrakt og salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på variabel hastighed 4 i 5-10 sekunder til alt er blandet godt sammen.

  2. Tilsæt avokado, sæt låget på igen, åbn midterlåget og sæt stamperen i.

  3. Hold stamperen fast, så den bliver på sin plads, blend på variabel hastighed 11 i 20-30 sekunder og brug stamperen til skubbe ingredienserne ned mellem bladene, til blandingen er blød og cremet.

  4. Fordel blandingen i 4 dessertskåle eller cocktailglas, som sættes på køl i et par timer.

  5. Servér med hampefrø eller smuttede mandler.

  6. Du kan undlade pebermynteekstrakten, hvis du ønsker en mere klassisk chokoladebudding.