Forrige side
Fra spisekammeret

Choux med hvidløgsost

Let, luftig choux med ost er den perfekte bid sammen med et glas vin eller bobler.

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

8

Ingredienser

8

Trin

Tid

10'

Forberedelse

15'

Tilberedelse

25'

Total

Ingredienser

  • 110 gsmør
  • 250 mlvand
  • 140 gmel
  • 5 + 1æg
  • 2 kvistefrisk timian
  • 1/2 tsk.sort peber
  • 150 ghård ost
  • 1fed hvidløg
Det er tid
  • Trin 0

    Denne opskrift giver 15 choux-deje.

  • Trin 1

    Smelt smørret og vandet ved middel varme. Rør rundt i melet med en træske, indtil der dannes en blød dej.

  • Trin 2

    Tilsæt æggene ét ad gangen, mens dejen blandes ved høj hastighed.

  • Trin 3

    Vend timian, sort peber, ost og hvidløg i.

  • Trin 4

    Hæld dejen over i en sprøjtepose, og sprøjt choux-dejen på en bageplade med bagepapir.

  • Trin 5

    Pres choux-dejen ned med en våd finger, så den kommer ud af ovnen i en perfekt rund form.

  • Trin 6

    Pensl choux-dejen med et pisket æg, og drys friskrevet ost over den.

  • Trin 7

    Bag i 15 minutter ved 190° C i en forvarmet ovn. Lad dem køle af på en bagerist.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Choux med hvidløgsost

Trin 0

Denne opskrift giver 15 choux-deje.

Trin 1

Smelt smørret og vandet ved middel varme. Rør rundt i melet med en træske, indtil der dannes en blød dej.

Trin 2

Tilsæt æggene ét ad gangen, mens dejen blandes ved høj hastighed.

Trin 3

Vend timian, sort peber, ost og hvidløg i.

Trin 4

Hæld dejen over i en sprøjtepose, og sprøjt choux-dejen på en bageplade med bagepapir.

Trin 5

Pres choux-dejen ned med en våd finger, så den kommer ud af ovnen i en perfekt rund form.

Trin 6

Pensl choux-dejen med et pisket æg, og drys friskrevet ost over den.

Trin 7

Bag i 15 minutter ved 190° C i en forvarmet ovn. Lad dem køle af på en bagerist.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.