Skip the navigation

Choux med hvidløgsost

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
cheesechoux_wallpaper (1).jpg

Let, luftig choux med ost er den perfekte bid sammen med et glas vin eller bobler.

Duration
I alt25min
Prep10min
Madlavning15min

Redskaber

HandMixerHandMixer

Ingredienser

Servering

110 g

smør

250 ml

vand

140 g

mel

5+1

æg

2 kviste

frisk timian

1/2 tsk

sort peber

150 g

hård ost

1 fed

hvidløg

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 15 choux-deje.

  2. Smelt smørret og vandet ved middel varme. Rør rundt i melet med en træske, indtil der dannes en blød dej.

  3. Tilsæt æggene ét ad gangen, mens dejen blandes ved høj hastighed.

  4. Vend timian, sort peber, ost og hvidløg i.

  5. Hæld dejen over i en sprøjtepose, og sprøjt choux-dejen på en bageplade med bagepapir.

  6. Pres choux-dejen ned med en våd finger, så den kommer ud af ovnen i en perfekt rund form.

  7. Pensl choux-dejen med et pisket æg, og drys friskrevet ost over den.

  8. Bag i 15 minutter ved 190° C i en forvarmet ovn. Lad dem køle af på en bagerist.