Ingredienser
Trin 1
Hæld fløde, mælk, sukker, vaniljepasta og salt i en gryde. Skær vaniljestangen på langs, og skrab frøene ud. Kom dem i gryden. Skær stangen over på tværs, og put den i gryden. Opvarm blandingen ved middel varme under omrøring, indtil sukkeret er smeltet. Må ikke koges.
Trin 2
Hæld æggeblommerne i skålen til køkkenmaskinen med pisketilbehøret monteret, og bland ved hastighed 4 i 2 minutter.
Trin 3
Hæld 200 ml af den varme blanding langsomt ned i æggene, mens køkkenmaskinen kører. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden, og sæt tilbered den ved mellemhøj varme under omrøring med en træske, indtil blandingen er tyk som en let flydende creme. Dette tager ca. 15 minutter. Må ikke koges.
Trin 4
Hæld isen i en lufttæt beholder, og afkøl helt. Sæt den i køleskabet og afkøl natten over. Fjern vaniljestangen.
Trin 5
Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde vaniljeis i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre i isblandingen i 20 minutter eller indtil den får konsistens som softice. Hæld isen i en beholder, og sæt den i fryseren i 4 timer, eller indtil den er fast.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Hæld fløde, mælk, sukker, vaniljepasta og salt i en gryde. Skær vaniljestangen på langs, og skrab frøene ud. Kom dem i gryden. Skær stangen over på tværs, og put den i gryden. Opvarm blandingen ved middel varme under omrøring, indtil sukkeret er smeltet. Må ikke koges.
Trin 2
Hæld æggeblommerne i skålen til køkkenmaskinen med pisketilbehøret monteret, og bland ved hastighed 4 i 2 minutter.
Trin 3
Hæld 200 ml af den varme blanding langsomt ned i æggene, mens køkkenmaskinen kører. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden, og sæt tilbered den ved mellemhøj varme under omrøring med en træske, indtil blandingen er tyk som en let flydende creme. Dette tager ca. 15 minutter. Må ikke koges.
Trin 4
Hæld isen i en lufttæt beholder, og afkøl helt. Sæt den i køleskabet og afkøl natten over. Fjern vaniljestangen.
Trin 5
Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde vaniljeis i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre i isblandingen i 20 minutter eller indtil den får konsistens som softice. Hæld isen i en beholder, og sæt den i fryseren i 4 timer, eller indtil den er fast.