Forrige side

Den ultimative vaniljeis

Leder du efter den mest cremede og lækreste opskrift på vaniljeis, der findes? Så behøver du ikke lede længere!.

Start madlavningen

Oplysninger

7

Ingredienser

5

Trin

Tid

45'

Forberedelse

10'

Tilberedelse

55'

Total

Ingredienser

  • 400 mlfløde
  • 400 mlsødmælk
  • 130 gfarin
  • 1/2 tsk.salt
  • 1 tsk.vaniljepasta
  • 1vaniljestang
  • 5æggeblommer
Det er tid
  • Trin 1

    Hæld fløde, mælk, sukker, vaniljepasta og salt i en gryde. Skær vaniljestangen på langs, og skrab frøene ud. Kom dem i gryden. Skær stangen over på tværs, og put den i gryden. Opvarm blandingen ved middel varme under omrøring, indtil sukkeret er smeltet. Må ikke koges.

  • Trin 2

    Hæld æggeblommerne i skålen til køkkenmaskinen med pisketilbehøret monteret, og bland ved hastighed 4 i 2 minutter.

  • Trin 3

    Hæld 200 ml af den varme blanding langsomt ned i æggene, mens køkkenmaskinen kører. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden, og sæt tilbered den ved mellemhøj varme under omrøring med en træske, indtil blandingen er tyk som en let flydende creme. Dette tager ca. 15 minutter. Må ikke koges.

  • Trin 4

    Hæld isen i en lufttæt beholder, og afkøl helt. Sæt den i køleskabet og afkøl natten over. Fjern vaniljestangen.

  • Trin 5

    Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde vaniljeis i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre i isblandingen i 20 minutter eller indtil den får konsistens som softice. Hæld isen i en beholder, og sæt den i fryseren i 4 timer, eller indtil den er fast.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Den ultimative vaniljeis

Trin 1

Hæld fløde, mælk, sukker, vaniljepasta og salt i en gryde. Skær vaniljestangen på langs, og skrab frøene ud. Kom dem i gryden. Skær stangen over på tværs, og put den i gryden. Opvarm blandingen ved middel varme under omrøring, indtil sukkeret er smeltet. Må ikke koges.

Trin 2

Hæld æggeblommerne i skålen til køkkenmaskinen med pisketilbehøret monteret, og bland ved hastighed 4 i 2 minutter.

Trin 3

Hæld 200 ml af den varme blanding langsomt ned i æggene, mens køkkenmaskinen kører. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden, og sæt tilbered den ved mellemhøj varme under omrøring med en træske, indtil blandingen er tyk som en let flydende creme. Dette tager ca. 15 minutter. Må ikke koges.

Trin 4

Hæld isen i en lufttæt beholder, og afkøl helt. Sæt den i køleskabet og afkøl natten over. Fjern vaniljestangen.

Trin 5

Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde vaniljeis i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre i isblandingen i 20 minutter eller indtil den får konsistens som softice. Hæld isen i en beholder, og sæt den i fryseren i 4 timer, eller indtil den er fast.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.