En perfekt crêpe
En idiotsikker opskrift, så du kan lave de bedste crepes hver gang!
Redskaber
Ingredienser
Servering
250 ml
mælk
1
æg
1,5 spsk
smør
35 g
strøsukker
75 g
hvidt mel
1/2 tsk
vaniljeekstrakt
Trin for trin
Fastgør trådpiskeriset til køkkenmaskinen.
Bland mælk, æg, smeltet smør, sukker, mel og vaniljeekstrakt i køkkenmaskinens blandeskål.
Drej hastigheden til 4, og bland i 40 sekunder.
Kom en kvart tsk. smør i en lav non-stick-stegepande.
Hæld ca. 3/4 af en suppeskefuld dej på panden, og drej straks panden fra side til side, så der dannes en jævn cirkel.
Steg ved mellemhøj varme i ca. 1-2 minutter, indtil crepen er ved at blive brunt i kanten. Vend crepen forsigtigt, men sikkert, og steg den i 1 minut mere. Fortsæt, indtil al dejen er brugt.
Server med pisket mascarpone og varme hindbær.