Skip the navigation

En perfekt crêpe

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - A Perfect Crêpe

En idiotsikker opskrift, så du kan lave de bedste crepes hver gang!

Duration
I alt30min
Prep10min
Madlavning20min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

250 ml

mælk

1

æg

1,5 spsk

smør

35 g

strøsukker

75 g

hvidt mel

1/2 tsk

vaniljeekstrakt

Trin for trin

  1. Fastgør trådpiskeriset til køkkenmaskinen.

  2. Bland mælk, æg, smeltet smør, sukker, mel og vaniljeekstrakt i køkkenmaskinens blandeskål.

  3. Drej hastigheden til 4, og bland i 40 sekunder.

  4. Kom en kvart tsk. smør i en lav non-stick-stegepande.

  5. Hæld ca. 3/4 af en suppeskefuld dej på panden, og drej straks panden fra side til side, så der dannes en jævn cirkel.

  6. Steg ved mellemhøj varme i ca. 1-2 minutter, indtil crepen er ved at blive brunt i kanten. Vend crepen forsigtigt, men sikkert, og steg den i 1 minut mere. Fortsæt, indtil al dejen er brugt.

  7. Server med pisket mascarpone og varme hindbær.