Skip the navigation

Falafel-inspireret dip med nachos og pico de galle-salsa

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Falafel style dip with nachos and sauce

Fusion er hvad du får, når du kombinerer mexikansk og mellemøstlig madlavning i en lækker aperitif.

Duration
I alt20min
Prep20min

Redskaber

MeatGrinderMeatGrinder
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

200 g

kikærter i lage

50 g

persille

60 ml

fedtfri yoghurt

1/2 fed

hvidløg

200 g

hakkede tomater

25 g

jalapenos i lage

1 spsk

lys vineddike

4 spsk

sesamolie

-

salt

Trin for trin

  1. Hæld kikærterne i et dørslag, så vandet løber fra og vask persillen og dup den tør.

  2. Montér kødhakkeren med den tynde plade isat.

  3. Montér kødhakketilbehøret på KitchenAid mikseren og sæt ingrediensbakken ovenpå. Sæt en skål under tilbehøret.

  4. Indstil mikseren på hastighed 5 og kom persillen i røret.

  5. Tilføj hvidløg og tryk med madskubberen for at få det igennem.

  6. Tilføj kikærter og karry og tryk med madskubberen.

  7. Føj stødt kommen til blandingen sammen med 4 spsk. olie, yoghurt og 1/3 tsk. fint salt.

  8. Kom hakkede tomater, vineddike, jalapenos og 1 knsps. salt i en lille skål.

  9. Hæld dippen i 4 kopper, top med tomatblandingen og server som aperitif med majs-nachos.

  10. Du får byens bedste aperitif ved at tilsætte en masse chili, når du hakker kikærterne!