Falafel-inspireret dip med nachos og pico de galle-salsa
Fusion er hvad du får, når du kombinerer mexikansk og mellemøstlig madlavning i en lækker aperitif.
Redskaber
Ingredienser
Servering
200 g
kikærter i lage
50 g
persille
60 ml
fedtfri yoghurt
1/2 fed
hvidløg
200 g
hakkede tomater
25 g
jalapenos i lage
1 spsk
lys vineddike
4 spsk
sesamolie
-
salt
Trin for trin
Hæld kikærterne i et dørslag, så vandet løber fra og vask persillen og dup den tør.
Montér kødhakkeren med den tynde plade isat.
Montér kødhakketilbehøret på KitchenAid mikseren og sæt ingrediensbakken ovenpå. Sæt en skål under tilbehøret.
Indstil mikseren på hastighed 5 og kom persillen i røret.
Tilføj hvidløg og tryk med madskubberen for at få det igennem.
Tilføj kikærter og karry og tryk med madskubberen.
Føj stødt kommen til blandingen sammen med 4 spsk. olie, yoghurt og 1/3 tsk. fint salt.
Kom hakkede tomater, vineddike, jalapenos og 1 knsps. salt i en lille skål.
Hæld dippen i 4 kopper, top med tomatblandingen og server som aperitif med majs-nachos.
Du får byens bedste aperitif ved at tilsætte en masse chili, når du hakker kikærterne!