Skip the navigation

Finnish delight marjakiisseli

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Finnish Delight Marjakiisseli

Duration
I alt20min
Prep5min
Madlavning15min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

2 spsk

strøsukker

3 spsk

majsstivelse

500 ml

rød bærsaft

3 spsk

creme fraiche

250 g

tyttebær

Trin for trin

  1. Kom tyttebær og strøsukker i køkkenmaskinens skål med dejmixeren monteret.

  2. Bland ved hastighed 6 i ca. 60 sekunder, indtil tyttebærrene er most.

  3. Kom blandingen over i en kasserolle. Tilsæt 400 ml bærsaft, og bring blandingen i kog ved mellemhøj varme.

  4. Bland resten af saften med majsstivelse i en lille skål. Kom ingredienserne i kasserollen, og kog det kortvarigt, indtil det er tyknet.

  5. Hæld blandingen i serveringsskåle, drys lidt sukker, og server med en skefuld cremefraiche, fløde eller mælk.