Forrige side

Flerkornsburgere med rødbede og bønner

Vær med til at fejre årets farve med disse fantastiske rødbedeburgere!.

Start madlavningen

Oplysninger

12

Ingredienser

2

Trin

Tid

30'

Forberedelse

20'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

  • 216 gristede rødbeder, revet
  • 40 gfinhvalsede havregryn
  • 230 gkogt quinoa
  • 2 spsk. (30 g)tahin
  • 1 spsk. (15 ml)balsamicoeddike
  • 2 tsk. (10 g)salt
  • 1 tsk. (3 g)stødt sort peber
  • 1 spsk. (8 g)sesamfrø
  • 2 spsk. (20 g)hørfrø
  • 1 spsk. (5 g)hvidløgspulver
  • 440ghvide bønner, drænede og skyllede
  • 2 (100 g)store æg, pisket jævnt
Det er tid
  • Trin 1

    Monter dejmixeren på din KitchenAid Artisan-køkkenmaskine. Læg alle ingredienser undtagen æggene i blandeskålen, og tænd ved hastighed 2. Når ingredienserne begynder at blive blandet sammen og er klistrede, skal du øge hastigheden til 4 og piske i yderligere 3-4 minutter. Sæt hastigheden ned til omrøring, tilsæt æg, og rør rundt, indtil blandingen er helt sammenblandet. Sluk for køkkenmaskinen, dæk skålen til med plastikindpakning, og lad blandingen hvile i 10-15 minutter.

  • Trin 2

    Opvarm en non-stick-pande ved medium varme med 2 spsk. olivenolie på. Form bøfferne til den foretrukne størrelse (og ca. 1 cm tykke), og læg dem på den varme stegepande. Undgå at overfylde panden. Dæk panden, og steg bøfferne i 3-4 minutter. Brug derefter en spatel til at vende bøfferne forsigtigt om på den anden side. Dæk dem ikke til igen, men steg i yderligere 3-4 minutter, eller indtil de er gyldenbrune på hver side.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Flerkornsburgere med rødbede og bønner

Trin 1

Monter dejmixeren på din KitchenAid Artisan-køkkenmaskine. Læg alle ingredienser undtagen æggene i blandeskålen, og tænd ved hastighed 2. Når ingredienserne begynder at blive blandet sammen og er klistrede, skal du øge hastigheden til 4 og piske i yderligere 3-4 minutter. Sæt hastigheden ned til omrøring, tilsæt æg, og rør rundt, indtil blandingen er helt sammenblandet. Sluk for køkkenmaskinen, dæk skålen til med plastikindpakning, og lad blandingen hvile i 10-15 minutter.

Trin 2

Opvarm en non-stick-pande ved medium varme med 2 spsk. olivenolie på. Form bøfferne til den foretrukne størrelse (og ca. 1 cm tykke), og læg dem på den varme stegepande. Undgå at overfylde panden. Dæk panden, og steg bøfferne i 3-4 minutter. Brug derefter en spatel til at vende bøfferne forsigtigt om på den anden side. Dæk dem ikke til igen, men steg i yderligere 3-4 minutter, eller indtil de er gyldenbrune på hver side.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.