Gazpacho
Den kolde grøntsagssuppe fra Spanien kan køle dig ned på en varm sommerdag.
Redskaber
Ingredienser
Servering
800 g
tomater
1
rød peberfrugt
1
agurk
1
salatløg
2 fed
hvidløg
2 tsk
eddike
1 tsk
salt
120 ml
olivenolie
Trin for trin
Skær tomaterne i halve, og fjern kernerne. Skær dem i store stykker, og læg dem i blenderen.
Skræl agurken, skær den i store stykker, og læg den i blenderen.
Halvér den røde peberfrugt, og fjern kernerne. Skær i stykker, og læg dem i blenderen.
Skræl løget, skær det i grove stykker, og læg det i blenderen.
Pil hvidløget, og læg det i blenderen.
Blend grøntsagerne ved hastighed 7 i ca. 30 sekunder, indtil blandingen er jævn.
Tilsæt eddike, olivenolie og salt til blandingen, og blend i 30 sekunder.
Afkøl før servering.