Skip the navigation

Gazpacho

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Homemade gazpacho

Den kolde grøntsagssuppe fra Spanien kan køle dig ned på en varm sommerdag.

Duration
I alt20min
Prep20min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

800 g

tomater

1

rød peberfrugt

1

agurk

1

salatløg

2 fed

hvidløg

2 tsk

eddike

1 tsk

salt

120 ml

olivenolie

Trin for trin

  1. Skær tomaterne i halve, og fjern kernerne. Skær dem i store stykker, og læg dem i blenderen.

  2. Skræl agurken, skær den i store stykker, og læg den i blenderen.

  3. Halvér den røde peberfrugt, og fjern kernerne. Skær i stykker, og læg dem i blenderen.

  4. Skræl løget, skær det i grove stykker, og læg det i blenderen.

  5. Pil hvidløget, og læg det i blenderen.

  6. Blend grøntsagerne ved hastighed 7 i ca. 30 sekunder, indtil blandingen er jævn.

  7. Tilsæt eddike, olivenolie og salt til blandingen, og blend i 30 sekunder.

  8. Afkøl før servering.