Græsk salat
Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.
Redskaber
Ingredienser
Servering
1
agurk
1/2
rødløg
200 g
cherrytomater
200 g
feta
100 g
kalamata-oliven
1 spsk
citronsaft
1 spsk
rødvinseddike
1/2 tsk
salt
1/4 tsk
peber
1/2 tsk
tørret oregano
60 ml
olivenolie
Trin for trin
Sæt det vendbare snitte-/rivejern i foodprocessoren, og snit agurken ved hastighed 2.
Hæld agurkeskiverne i en salatskål.
Brug det samme snitte-/rivejern til at snitte rødløget ved hastighed 2. Hæld det ned i skålen.
Skær cherrytomaterne i halve. Hæld det ned i skålen.
Tilføj Kalamata-oliven.
Skær fetaosten i tern. Hæld det ned i skålen.
Bland rødvinseddike, citronsaft, tørret oregano, salt og peber i en lille skål. Tilsæt langsomt olivenolien under omrøring.
Dryp dressingen ud over salaten.
Vend det hele sammen forsigtigt, og server med ristede pitabrød.