Skip the navigation

Græsk salat

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Greek salad

Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.

Duration
I alt20min
Prep20min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

1

agurk

1/2

rødløg

200 g

cherrytomater

200 g

feta

100 g

kalamata-oliven

1 spsk

citronsaft

1 spsk

rødvinseddike

1/2 tsk

salt

1/4 tsk

peber

1/2 tsk

tørret oregano

60 ml

olivenolie

Trin for trin

  1. Sæt det vendbare snitte-/rivejern i foodprocessoren, og snit agurken ved hastighed 2.

  2. Hæld agurkeskiverne i en salatskål.

  3. Brug det samme snitte-/rivejern til at snitte rødløget ved hastighed 2. Hæld det ned i skålen.

  4. Skær cherrytomaterne i halve. Hæld det ned i skålen.

  5. Tilføj Kalamata-oliven.

  6. Skær fetaosten i tern. Hæld det ned i skålen.

  7. Bland rødvinseddike, citronsaft, tørret oregano, salt og peber i en lille skål. Tilsæt langsomt olivenolien under omrøring.

  8. Dryp dressingen ud over salaten.

  9. Vend det hele sammen forsigtigt, og server med ristede pitabrød.