i
Forrige side
Hurtigt & Nemt

Græsk salat

Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.

Start madlavningen

Oplysninger

11

Ingredienser

9

Trin

Tid

20'

Forberedelse

20'

Total

Ingredienser

Hvor mange portioner?

  • 1/2agurk
  • 1/2rødløg
  • 100 gcherrytomater
  • 100 gfeta
  • 50 gkalamata-oliven
  • 1/2 spsk.citronsaft
  • 1/2 spsk.rødvinseddike
  • 1/4 tsk.salt
  • 1/8 tsk.peber
  • 1/4 tsk.tørret oregano
  • 30 mlolivenolie
  • 1agurk
  • 1/2rødløg
  • 200 gcherrytomater
  • 200 gfeta
  • 100 gkalamata-oliven
  • 1 spsk.citronsaft
  • 1 spsk.rødvinseddike
  • 1/2 tsk.salt
  • 1/4 tsk.peber
  • 1/2 tsk.tørret oregano
  • 60 mlolivenolie
  • 1.5agurk
  • 1/2rødløg
  • 300 gcherrytomater
  • 300 gfeta
  • 150 gkalamata-oliven
  • 1 1/2 spsk.citronsaft
  • 1 1/2 spsk.rødvinseddike
  • 3/4 tsk.salt
  • 3/8 spsk.peber
  • 3/4 tsk.tørret oregano
  • 90 mlolivenolie
Det er tid
  • Trin 1

    Sæt det vendbare snitte-/rivejern i foodprocessoren, og snit agurken ved hastighed 2.

  • Trin 2

    Hæld agurkeskiverne i en salatskål.

  • Trin 3

    Brug det samme snitte-/rivejern til at snitte rødløget ved hastighed 2. Hæld det ned i skålen.

  • Trin 4

    Skær cherrytomaterne i halve. Hæld det ned i skålen.

  • Trin 5

    Tilføj Kalamata-oliven.

  • Trin 6

    Skær fetaosten i tern. Hæld det ned i skålen.

  • Trin 7

    Bland rødvinseddike, citronsaft, tørret oregano, salt og peber i en lille skål. Tilsæt langsomt olivenolien under omrøring.

  • Trin 8

    Dryp dressingen ud over salaten.

  • Trin 9

    Vend det hele sammen forsigtigt, og server med ristede pitabrød.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Græsk salat

Trin 1

Sæt det vendbare snitte-/rivejern i foodprocessoren, og snit agurken ved hastighed 2.

Trin 2

Hæld agurkeskiverne i en salatskål.

Trin 3

Brug det samme snitte-/rivejern til at snitte rødløget ved hastighed 2. Hæld det ned i skålen.

Trin 4

Skær cherrytomaterne i halve. Hæld det ned i skålen.

Trin 5

Tilføj Kalamata-oliven.

Trin 6

Skær fetaosten i tern. Hæld det ned i skålen.

Trin 7

Bland rødvinseddike, citronsaft, tørret oregano, salt og peber i en lille skål. Tilsæt langsomt olivenolien under omrøring.

Trin 8

Dryp dressingen ud over salaten.

Trin 9

Vend det hele sammen forsigtigt, og server med ristede pitabrød.

top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.