i
Forrige side
Sund mad

Græskar og fennikelsalat med mynte og balsamicoeddike

Farver, farver og flere farver i denne fantastiske, superhurtige og supersunde opskrift. Perfekt til alle, som er med på rawfood-bølgen og alle andre, der er på udkig efter nye, inspirerende salater.

Start madlavningen

Redskaber

Mixer

Mixer

Spiralizer

Spiralizer

Oplysninger

9

Ingredienser

7

Trin

Tid

15'

Forberedelse

15'

Total

Ingredienser

Hvor mange portioner?

  • 250 ggræskarstykker - skrællede
  • 25 gvild fennikel
  • 10 gfriske mynteblade
  • 25 gristede græskarkerner
  • 50 gtranebær
  • 25 gpekannødder
  • 2 spsk.balsamicoeddike
  • -ekstra jomfru olivenolie
  • -fint salt
  • 500 ggræskarstykker - skrællede
  • 50 gvild fennikel
  • 20 gfriske mynteblade
  • 50 gristede græskarkerner
  • 100 gtranebær
  • 50 gpekannødder
  • 4 spsk.balsamicoeddike
  • -ekstra jomfru olivenolie
  • -fint salt
  • 750 ggræskarstykker - skrællede
  • 75 gvild fennikel
  • 30 gfriske mynteblade
  • 75 gristede græskarkerner
  • 75 gtranebær
  • 75 gpekannødder
  • 6 spsk.balsamicoeddike
  • -ekstra jomfru olivenolie
  • -fint salt
Det er tid
  • Trin 1

    Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt ind i et af græskarstykkerne og sæt det på spiralizeren. Påsæt det mellemtykke spiralizerblad ved græskarstykkets ende.

  • Trin 2

    Sæt en mellemstor skål under bladet til opsamling af de spiralizerede græskarstykker og indstil mikseren på hastighed 4.

  • Trin 3

    Vask og skyl den vilde fennikel grundigt.

  • Trin 4

    Hak den fint og kom den i skålen med spiralizeret græskar sammen med mynteblade og ristede græskarkerner.

  • Trin 5

    Kom balsamicoeddike, 4 spsk. olie og 1 knsps. fint salt i en skål. Rør det godt sammen.

  • Trin 6

    Hæld dressing over. Pynt med ekstra mynteblade, tranebær og pekannødder. Tilføj ekstra dressing efter smag og behag.

  • TIP

    Gør salaten ekstra sprød og lækker med lidt knuste amaretto-kager som topping lige inden serveringen.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Græskar og fennikelsalat med mynte og balsamicoeddike

Trin 1

Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt ind i et af græskarstykkerne og sæt det på spiralizeren. Påsæt det mellemtykke spiralizerblad ved græskarstykkets ende.

Trin 2

Sæt en mellemstor skål under bladet til opsamling af de spiralizerede græskarstykker og indstil mikseren på hastighed 4.

Trin 3

Vask og skyl den vilde fennikel grundigt.

Trin 4

Hak den fint og kom den i skålen med spiralizeret græskar sammen med mynteblade og ristede græskarkerner.

Trin 5

Kom balsamicoeddike, 4 spsk. olie og 1 knsps. fint salt i en skål. Rør det godt sammen.

Trin 6

Hæld dressing over. Pynt med ekstra mynteblade, tranebær og pekannødder. Tilføj ekstra dressing efter smag og behag.

TIP

Gør salaten ekstra sprød og lækker med lidt knuste amaretto-kager som topping lige inden serveringen.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.