Skip the navigation

Græskar- og fennikelsalat med mynte og balsamico-eddike

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Pumpkin and fennel salad with mint and balsamic vinegar

Farver, farver og flere farver i denne fantastiske, superhurtige og supersunde opskrift. Perfekt til alle, som er med på rawfood-bølgen og alle andre, der er på udkig efter nye, inspirerende salater.

Duration
I alt15min
Prep15min

Redskaber

StandMixerStandMixer
SpiralizerSpiralizer

Ingredienser

Servering

250 g

græskarstykker - skrællede

25 g

vild fennikel

10 g

friske mynteblade

25 g

ristede græskarkerner

50 g

tranebær

25 g

pekannødder

2 spsk

balsamico-eddike

4 spsk

ekstra jomfruolivenolie

-

salt

Trin for trin

  1. Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt ind i et af græskarstykkerne og sæt det på spiralizeren. Påsæt det mellemtykke spiralizerblad ved græskarstykkets ende.

  2. Sæt en mellemstor skål under bladet til opsamling af de spiralizerede græskarstykker og indstil mikseren på hastighed 4.

  3. Vask og skyl den vilde fennikel grundigt.

  4. Hak den fint og kom den i skålen med spiralizeret græskar sammen med mynteblade og ristede græskarkerner.

  5. Kom balsamico-eddike, 4 spsk. olie og 1 knsps. fint salt i en skål. Rør det godt sammen.

  6. Hæld dressing over. Pynt med ekstra mynteblade, tranebær og pekannødder. Tilføj ekstra dressing efter smag og behag.

  7. Gør salaten ekstra sprød og lækker med lidt knuste amaretto-kager som topping lige inden serveringen.