Trin 1
Montér juicertilbehøret på mikseren. Kom persillen i maskinen og udtræk juicen. Sæt den til side.
Trin 2
Kom æg, persillejuice, mel og 1/3 tsk. salt i mikserskålen. Montér skålen og dejkrogen på mikseren og indstil hastigheden på 2. Ælt i 2-3 minutter. Tilsæt et par skefulde vand, hvis dejen bliver for tør, én ad gangen.
Trin 3
Tag dejen op af skålen og skær den i 4 stykker. Tag et af stykkerne og tryk det fladt ud i en firkant med hænderne. Sørg for at dække de andre stykker til med husholdningsfilm for at undgå, at de tørre ud.
Trin 4
Montér pastarullen på mikseren og indstil den på tykkelse nummer 1. Tænd mikseren på hastighed 2 og kør pastadejen gennem rullen. Fold dejen én gang og kør den igennem igen. Gentag processen flere gange for at få en dejlig smidig dej.
Trin 5
Kom lidt mel på hver side af dejen og indstil tykkelsen på 3. Kør pastadejen gennem rullen, og indstil den på tykkelse nummer 4.
Trin 6
Kør pastapladen gennem fettuccinivalsen med én hånd og hold den anden hånd under pastaen, der kommer ud gennem valsen.
Trin 7
Læg fettuccinien fladt på et viskestykke, hvorpå der er drysset ekstra mel, og lad den tørre nogle minutter, før den tilberedes. Alternativt kan du anvende KitchenAids pasta-tørrestativ.
Trin 8
Bring letsaltet vand i kog i en stor gryde, mens pastaen tørrer.
Skær broccolien i buketter og kog dem vandet i 3 minutter. Kom pastaen i ned til broccolien og lad det koge i yderligere 3 minutter.
Hæld vandet fra, hæld pasta og broccoli op i en stor skål og tilsæt oliven, merian, olivenolie og revet ost. Bland det hele godt sammen, drys med ristede græskarkerner og servér retten med det samme.
TIP
Lidt for grøn? Kom lidt cherrytomater ned til broccolien i det kogende vand.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Montér juicertilbehøret på mikseren. Kom persillen i maskinen og udtræk juicen. Sæt den til side.
Trin 2
Kom æg, persillejuice, mel og 1/3 tsk. salt i mikserskålen. Montér skålen og dejkrogen på mikseren og indstil hastigheden på 2. Ælt i 2-3 minutter. Tilsæt et par skefulde vand, hvis dejen bliver for tør, én ad gangen.
Trin 3
Tag dejen op af skålen og skær den i 4 stykker. Tag et af stykkerne og tryk det fladt ud i en firkant med hænderne. Sørg for at dække de andre stykker til med husholdningsfilm for at undgå, at de tørre ud.
Trin 4
Montér pastarullen på mikseren og indstil den på tykkelse nummer 1. Tænd mikseren på hastighed 2 og kør pastadejen gennem rullen. Fold dejen én gang og kør den igennem igen. Gentag processen flere gange for at få en dejlig smidig dej.
Trin 5
Kom lidt mel på hver side af dejen og indstil tykkelsen på 3. Kør pastadejen gennem rullen, og indstil den på tykkelse nummer 4.
Trin 6
Kør pastapladen gennem fettuccinivalsen med én hånd og hold den anden hånd under pastaen, der kommer ud gennem valsen.
Trin 7
Læg fettuccinien fladt på et viskestykke, hvorpå der er drysset ekstra mel, og lad den tørre nogle minutter, før den tilberedes. Alternativt kan du anvende KitchenAids pasta-tørrestativ.
Trin 8
Bring letsaltet vand i kog i en stor gryde, mens pastaen tørrer.
Skær broccolien i buketter og kog dem vandet i 3 minutter. Kom pastaen i ned til broccolien og lad det koge i yderligere 3 minutter.
Hæld vandet fra, hæld pasta og broccoli op i en stor skål og tilsæt oliven, merian, olivenolie og revet ost. Bland det hele godt sammen, drys med ristede græskarkerner og servér retten med det samme.
TIP
Lidt for grøn? Kom lidt cherrytomater ned til broccolien i det kogende vand.