Skip the navigation

Gul gazpacho

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Yellow gazpacho

Gazpacho er det perfekte match af friskhed og sundhed, og med denne gule version får dine måltider ekstra variation.

Duration
I alt15min
Prep15min

Redskaber

FoodStrainerFoodStrainer
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

100 g

cherrytomater

150 g

gule ferskner

100 g

gul peberfrugt

25 g

sprøde brødcroutoner

1/2 tsk

gurkemeje

4 spsk

ekstra jomfruolivenolie

2 spsk

lys vineddike

-

salt

Trin for trin

  1. Montér frugt- og grøntsagssien på KitchenAid mikseren. Sæt en skål under tilbehøret (brug stålskålen som hører til mikseren) og en mindre foran røret, hvor pulpen kommer ud.

  2. Indstil mikseren på hastighed 5 og kom cherrytomaterne i.

  3. Skær fersknerne i halve, fjern stenene og skær de 2 halvdele i både, som kommes i røret. Tryk blidt med madskubberen, om nødvendigt.

  4. Gentag processen med den gule peberfrugt i strimler.

  5. Smag den pressede saft til med 2 spsk. vineddike, 4 spsk. olie, 1/3 tsk. fint salt og 1/2 tsk. gurkemeje og bland det hele godt sammen.

  6. Hæld gazpachoen på 4 glas og servér med brødcroutoner.

  7. Chili er et must i denne opskrift: kom et par isterninger i glassene sammen med 3-4 dråber Tabasco. Rør rundt og servér.