Gul gazpacho
Gazpacho er det perfekte match af friskhed og sundhed, og med denne gule version får dine måltider ekstra variation.
Redskaber
Ingredienser
Servering
100 g
cherrytomater
150 g
gule ferskner
100 g
gul peberfrugt
25 g
sprøde brødcroutoner
1/2 tsk
gurkemeje
4 spsk
ekstra jomfruolivenolie
2 spsk
lys vineddike
-
salt
Trin for trin
Montér frugt- og grøntsagssien på KitchenAid mikseren. Sæt en skål under tilbehøret (brug stålskålen som hører til mikseren) og en mindre foran røret, hvor pulpen kommer ud.
Indstil mikseren på hastighed 5 og kom cherrytomaterne i.
Skær fersknerne i halve, fjern stenene og skær de 2 halvdele i både, som kommes i røret. Tryk blidt med madskubberen, om nødvendigt.
Gentag processen med den gule peberfrugt i strimler.
Smag den pressede saft til med 2 spsk. vineddike, 4 spsk. olie, 1/3 tsk. fint salt og 1/2 tsk. gurkemeje og bland det hele godt sammen.
Hæld gazpachoen på 4 glas og servér med brødcroutoner.
Chili er et must i denne opskrift: kom et par isterninger i glassene sammen med 3-4 dråber Tabasco. Rør rundt og servér.