Skip the navigation

Gyoza med grønsager

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - VEGETABLE GYOZA

Dampende, krydrede smagsbomber, der er den perfekte snack eller forret til enhver fest.

Duration
I alt23min
Prep15min
Madlavning8min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

1

skalotteløg

250 g

blandede svampe

30 ml

sesamolie

30 ml

sojasauce

2

forårsløg

16

wonton-dejstykker

100 g

sesamfrø

-

smagsneutral olie til bagning

-

vand til dampning

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 16 dumplings.

  2. Skræl skalotteløget, og hak det groft. Hæld det i skålen på den trådløse minihakker.

  3. Riv champignonerne i halve, og tilsæt dem til skålen på den trådløse minihakker.

  4. Sæt hastighedskontrollen til indstilling 2, og tryk pulserings-/tænd-knappen ned for at hakke grøntsagerne groft.

  5. Opvarm sesamolien, og bag champignonerne i 8 minutter.

  6. Rør sojasaucen og det hakkede forårsløg i. Tilbered, indtil næsten alt vand er fordampet. Lad dem køle af.

  7. Gør kanten af wonton-dejstykket fugtigt, og tilsæt en spiseskefuld svampe i midten af dejen. Klem eller fold dumplingen, så den er lukket.

  8. Dyp undersiden af dumplingen i vand og derefter i sesamfrøene.

  9. Opvarm lidt olie på en stegepande, og bag dine dumplings, indtil sesamfrøene er gyldne. Tilsæt vandet (pas på stænk), og læg låget på stegepanden. Damp i 8 minutter.