Skip the navigation

Hindbærsorbet

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Raspberry sorbet

Forfriskende frugtig dessert, perfekt til varme sommerdage.

Duration
I alt30min
Prep30min

Redskaber

IceCreamMakerIceCreamMaker
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

500 g

hindbær

200 g

sukker

1/2

citronsaft

250 ml

vand

Trin for trin

  1. Hæld vand og sukker i en gryde, og varm det ved lav varme, indtil sukkeret opløses. Lad det køle helt af.

  2. Hæld sukkervandet i en foodprocessor. Tilsæt hindbær og citronsaft. Pulsér, indtil alt er blandet godt sammen. Afkøl i køleskab i 1 time.

  3. Monter ismaskinetilbehøret (frys ismaskineskålen i forvejen natten over). Indstil hastigheden til 1.

  4. Hæld hindbærblandingen i ismaskineskålen.

  5. Kør sorbeten rundt i 20 minutter. Læg den over på en bakke eller i en beholder. Tildæk med film, og frys den i 3 timer, eller indtil den er klar til servering.