Trin 1
Forvarm ovnen til 180 °C. Sprøjt to runde kageforme (22-24 cm) let med non-stick-spray, og drys med mel.
Trin 2
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Sæt til side.
Trin 3
Pisk kokosmælk, ingefær, honning og rapsolie sammen i en separat skål. Sæt til side.
Trin 4
Hæld smørret og sukkeret i køkkenmaskineskålen, og bland ved hastighed 8 i 3-4 minutter med fladpiskeren med fleksibel kant, indtil blandingen er let og luftigt.
Trin 5
Sæt hastigheden ned til 4, og tilsæt æg, ét ad gangen, og bland imellem – efterfulgt af blommerne, også én ad gangen.
Trin 6
Sæt hastigheden ned til 2, og tilsæt gradvist dine skåle med tørre og våde blandinger, så du skifter mellem dem, indtil alt indholdet i begge skåle er tilsat. Sæt hastigheden ned til 1, tilsæt kokosmelet, og rør let rundt.
Trin 7
Fordel kagedejen i de to kageforme.
Trin 8
Bag i 22-27 minutter ved 180 °C, sæt formene over på en bagerist, og lad dem køle af i 5 minutter. Vend kagerne ud på en bagerist, og lad dem køle helt af.
Trin 9
Mens ovnen stadig er 180 °C, skal du lægge dine kokoschips på en bageplade med kant og riste dem i 4-7 minutter, indtil de er gyldenbrune. Lad dem køle af.
Trin 10
Lav glasuren. Pisk flødeost, smør, citronskræl og salt med en køkkenmaskine ved høj hastighed i 2-3 minutter, indtil blandingen er lind.
Trin 11
Tilsæt 480 g flormelis, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder, og øg derefter til hastighed 6 i yderligere 2 minutter.
Trin 12
Skær begge kager i halve, vandret. Læg 1 lag, med skæresiden opad, på et kagestativ eller et kagefad, og smør med et tykt lag glasur. Læg endnu et lag kage ovenpå efterfulgt af endnu et lag glasur. Gentag med resten af kagelagene, og glasuren.
Trin 13
Dæk hele kagen med glasur, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Når glasuren har sat sig (men ikke er hærdet op), skal du forsigtigt drysse et par håndfulde ristede kokoschips ud over siderne og på toppen af kagen.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Forvarm ovnen til 180 °C. Sprøjt to runde kageforme (22-24 cm) let med non-stick-spray, og drys med mel.
Trin 2
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Sæt til side.
Trin 3
Pisk kokosmælk, ingefær, honning og rapsolie sammen i en separat skål. Sæt til side.
Trin 4
Hæld smørret og sukkeret i køkkenmaskineskålen, og bland ved hastighed 8 i 3-4 minutter med fladpiskeren med fleksibel kant, indtil blandingen er let og luftigt.
Trin 5
Sæt hastigheden ned til 4, og tilsæt æg, ét ad gangen, og bland imellem – efterfulgt af blommerne, også én ad gangen.
Trin 6
Sæt hastigheden ned til 2, og tilsæt gradvist dine skåle med tørre og våde blandinger, så du skifter mellem dem, indtil alt indholdet i begge skåle er tilsat. Sæt hastigheden ned til 1, tilsæt kokosmelet, og rør let rundt.
Trin 7
Fordel kagedejen i de to kageforme.
Trin 8
Bag i 22-27 minutter ved 180 °C, sæt formene over på en bagerist, og lad dem køle af i 5 minutter. Vend kagerne ud på en bagerist, og lad dem køle helt af.
Trin 9
Mens ovnen stadig er 180 °C, skal du lægge dine kokoschips på en bageplade med kant og riste dem i 4-7 minutter, indtil de er gyldenbrune. Lad dem køle af.
Trin 10
Lav glasuren. Pisk flødeost, smør, citronskræl og salt med en køkkenmaskine ved høj hastighed i 2-3 minutter, indtil blandingen er lind.
Trin 11
Tilsæt 480 g flormelis, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder, og øg derefter til hastighed 6 i yderligere 2 minutter.
Trin 12
Skær begge kager i halve, vandret. Læg 1 lag, med skæresiden opad, på et kagestativ eller et kagefad, og smør med et tykt lag glasur. Læg endnu et lag kage ovenpå efterfulgt af endnu et lag glasur. Gentag med resten af kagelagene, og glasuren.
Trin 13
Dæk hele kagen med glasur, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Når glasuren har sat sig (men ikke er hærdet op), skal du forsigtigt drysse et par håndfulde ristede kokoschips ud over siderne og på toppen af kagen.