Skip the navigation

Kanelsnegle

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Cinnamon rolls

Der er ikke noget bedre end duften af friskbagte kanelsnegle.

Duration
I alt1h55
Prep1h30
Madlavning25min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

345 g

hvidt mel

60 g

strøsukker

1 tsk

salt

9 g

tørgær

120 ml

vand

60 ml

mælk

30+105 g

smør

1

æg

3 spsk

kanel

120 g

lyst rørsukker

Trin for trin

  1. Fastgør sigte- og vægttilbehør til køkkenmaskinen. Si melet ned i skålen.

  2. Hæld strøsukker, salt og gær i skålen.

  3. Kom vand, mælk og en lille smule smør i mikrobølgeovnen, indtil smørret er smeltet.

  4. Fastgør dejkrogen til køkkenmaskinen.

  5. Hæld mælkeblandingen i melblandingen, og sæt hastigheden til 4. Bland i 4 minutter.

  6. Sæt hastigheden op til 6, og bland i yderligere 3 minutter.

  7. Tilsæt ægget, og bland i 1 minut mere.

  8. Hæld dejen ud på en melet overflade, og ælt i et minut i hånden. Lad hvile et varmt sted i 10 minutter.

  9. Fastgør fladpiskeren med fleksibel kant til køkkenmaskinen, og bland resten af smørret, lyst rørsukker og kanel ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn.

  10. Rul dejen ud i et rektangel, og skær om nødvendigt kanterne til. Fordel sukkerblandingen over hele dejen.

  11. Rul dejen sammen, og skær den i brede skiver. Læg i en smurt bageform. Lad hæve i en time.

  12. Bag i 25 minutter ved 170 °C i en forvarmet ovn.