Skip the navigation

Karry-kokossuppe med grønsager

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Curried Coconut Soup with Vegetables

Duration
I alt5min
Prep5min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

420 ml

grøntsagsbouillon eller vand

420 ml

kokosmælk på dåse

140 g

rå, usaltede cashewnødder

1 spsk

friskpresset limesaft

1 spsk

glutenfri tamari

1 spsk

friskhakket ingefær

1/2 tsk

stærk karrypulver

1/2 tsp

løgpulver

1/2 tsp

hvidløgspulver

1/4 tsk

havsalt, plus mere efter smag

1/8 tsk

cayennepeber

1

zucchini, spiraliseret til nudler

1

rød peberfrugt, i julienneskåret

14 g

finthakket koriander

Trin for trin

  1. Kom alle suppeingredienser ned i blenderskålen til din KitchenAid® Power Plus® blender.

  2. Sæt låget på og stil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.

  3. Blend indtil maskinen slukker af sig selv. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.

  4. Suppen er varm i blenderen. Fordel suppen ligeligt mellem fire suppeskåle og tilføj lige store mængder squash-nudler, peberfrugt, koriander og nødder. Serveres med limebåde og nydes med det samme.