i
Forrige side
Sundt

Karryret med kartoffel, blomkål og grønne bønner

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

20

Ingredienser

9

Trin

Ingredienser

  • 2spsk. vindruekerne eller ekstra jomfru olivenolie
  • 300 gløg i tern
  • 2tsk finthakket hvidløg (6 mellemstore fed)
  • 1 ½tsk. havsalt
  • 1en dåse usaltede hakkede tomater
  • 70 grå, usaltede cashewnødder
  • 2spsk. finthakket frisk ingefær (ca. 2,5 cm)
  • 1spsk. friskpresset citronsaft, eventuelt mere efter smag
  • 1tsk. garam-masala
  • 1tsk. stødt spidskommen
  • ½tsk. gurkemeje
  • ½tsk cayennepeber
  • ½tsk. stødt gul sennep
  • ½tsk. stødt spidskommen
  • ¼tsk. stødt kanel
  • 480 mlfiltreret vand, eventuelt mere efter behov
  • 320 gflåede tomater i tern
  • 210 gsmå blomkålsbuketter
  • 250 ghakkede grønne bønner (ca. 2,5 cm)
  • 10 gfinthakket frisk koriander
Det er tid
  • Trin 1

    Varm olien i en stegepande over medium varme og sautér løg og hvidløg med 1/4 tsk. salt i ca. 5 minutter, til løgene er bløde og gennemsigtige og begynder at brune. Lad dem stege lidt.

  • Trin 2

    Kom de stegte løg, dåsetomater inkl. saft, cashewnødder, ingefær, citronsaft, garam-masala, spidskommen, gurkemeje, cayennepeber, sennep, koriander, kanel og 1 tsk salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

  • Trin 3

    Sæt låget på og blend i 30-60 sekunder på variabel hastighed 10, til blandingen er blød og cremet.

  • Trin 4

    Hæld den blendede masse i en stor gryde og sæt den på medium-lav varme. Rør i ca. 1 minut, til den er varmet godt igennem og begynder at boble og dufte.

  • Trin 5

    Tilsæt kartofler i tern og lad dem koge med i 15 minutter under jævnlig omrøring ca. hvert minut for at forhindre blandingen i at brænde på. Tilsæt 60 ml filtreret vand (eller mere) efter behov, når blandingen bliver tykkere og begynder at sætte sig fast i bunden.

  • Trin 6

    Tilsæt blomkål og grønne bønner og lad det koge i yderligere 30 minutter. Tilsæt 60 ml af det resterende filtrerede vand (eller mere) efter behov.

  • Trin 7

    Når grøntsagerne er kogte, som du ønsker det, tages gryden af varmen, og korianderbladene røres i.

  • Trin 8

    Smag til med salt og citronsaft efter smag.

  • Trin 9

    Servér med ris, quinoa, hirse (eller andre kerner efter eget valg) og pynt med koriander.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Karryret med kartoffel, blomkål og grønne bønner

Trin 1

Varm olien i en stegepande over medium varme og sautér løg og hvidløg med 1/4 tsk. salt i ca. 5 minutter, til løgene er bløde og gennemsigtige og begynder at brune. Lad dem stege lidt.

Trin 2

Kom de stegte løg, dåsetomater inkl. saft, cashewnødder, ingefær, citronsaft, garam-masala, spidskommen, gurkemeje, cayennepeber, sennep, koriander, kanel og 1 tsk salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

Trin 3

Sæt låget på og blend i 30-60 sekunder på variabel hastighed 10, til blandingen er blød og cremet.

Trin 4

Hæld den blendede masse i en stor gryde og sæt den på medium-lav varme. Rør i ca. 1 minut, til den er varmet godt igennem og begynder at boble og dufte.

Trin 5

Tilsæt kartofler i tern og lad dem koge med i 15 minutter under jævnlig omrøring ca. hvert minut for at forhindre blandingen i at brænde på. Tilsæt 60 ml filtreret vand (eller mere) efter behov, når blandingen bliver tykkere og begynder at sætte sig fast i bunden.

Trin 6

Tilsæt blomkål og grønne bønner og lad det koge i yderligere 30 minutter. Tilsæt 60 ml af det resterende filtrerede vand (eller mere) efter behov.

Trin 7

Når grøntsagerne er kogte, som du ønsker det, tages gryden af varmen, og korianderbladene røres i.

Trin 8

Smag til med salt og citronsaft efter smag.

Trin 9

Servér med ris, quinoa, hirse (eller andre kerner efter eget valg) og pynt med koriander.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.