Skip the navigation

Kikærte- og rødbedehummus

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Chickpea and beet hummus

Denne cremede hummus er en lækker farverig snack, der kan serveres til enhver fest.

Duration
I alt1h10
Prep10min
Madlavning1h

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

1/2

rødbede

40 g

tahini

30 ml

citronsaft

30 g

ricotta

150 g

kikærter, skyllede og drænede

1/2 fed

hvidløg

tsk

salt

tsk

peber

Trin for trin

  1. Lav nogle huller i rødbeden med en kniv.

  2. Pak den ind i sølvpapir, og bag i 60 minutter i en forvarmet ovn ved 220 °C, indtil en kniv nemt kan skære igennem den.

  3. Lad den køle af og skræl den.

  4. Hæld tahin, citronsaft, ricotta, kikærter, hvidløg, rødbede, salt og peber i KitchenAid K400-blenderkanden.

  5. Bland ved hastighed 5, indtil hummussen er helt ensartet.