Forrige side
Skal du have venner på besøg?

Lakseørred og søtungeterrine med basilikumsauce

Når du har lyst til en rigtig klassiker, så er fisketerrine noget af det bedste: den er nem at tilberede og har, hvad der skal til for at begejstre alle madglade.

Start madlavningen

Redskaber

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner

Kjøttkvern

Kjøttkvern

Ingrediensbakke

Ingrediensbakke

Oplysninger

9

Ingredienser

9

Trin

Tid

30'

Forberedelse

35'

Tilberedelse

65'

Total

Ingredienser

Hvor mange portioner?

  • 100 gflåede laskeørredfileter
  • 150 gsøtungefileter
  • 50 gdouble cream
  • 10 gpurløg
  • 1 spsk.mayonnaise
  • 1 tsk.yoghurt
  • 5 gbasilikum
  • -salt
  • -peber
  • 200 gflåede laskeørredfileter
  • 300 gsøtungefileter
  • 100 gdouble cream
  • 20 gpurløg
  • 2 spsk.mayonnaise
  • 1 spsk.yoghurt
  • 10 gbasilikum
  • -salt
  • -peber
  • 300 gflåede laskeørredfileter
  • 450 gsøtungefileter
  • 150 gdouble cream
  • 30 gpurløg
  • 3 spsk.mayonnaise
  • 2 tpsk.yoghurt
  • 15 gbasilikum
  • -salt
  • -peber
Det er tid
  • Trin 1

    Sæt den fine hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.

  • Trin 2

    Skær lakseørreden i strimler og indstil mikseren på hastighed 3. Kør lakseørreden gennem maskinen og hak den fint.

  • Trin 3

    Føj double cream og hakket purløg til ørreden med salt og peber.

  • Trin 4

    Smør en lille firkantet form og for dem med søtungefileterne.

  • Trin 5

    Kom lakseørredfyldet i og dæk med de resterende laksefileter,.

  • Trin 6

    Bag terrinen i en forvarmet ovn på 170 °C i 35 minutter.

  • Trin 7

    Tilbered basilikumsaucen: bland mayonnaise. yoghurt og hakket basilikum i en skål.

  • Trin 8

    Serveres varm eller kold med basilikumsauce.

  • TIP

    Retten er også god som forret om sommeren i større portioner og på en bund af salat.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Lakseørred og søtungeterrine med basilikumsauce

Trin 1

Sæt den fine hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.

Trin 2

Skær lakseørreden i strimler og indstil mikseren på hastighed 3. Kør lakseørreden gennem maskinen og hak den fint.

Trin 3

Føj double cream og hakket purløg til ørreden med salt og peber.

Trin 4

Smør en lille firkantet form og for dem med søtungefileterne.

Trin 5

Kom lakseørredfyldet i og dæk med de resterende laksefileter,.

Trin 6

Bag terrinen i en forvarmet ovn på 170 °C i 35 minutter.

Trin 7

Tilbered basilikumsaucen: bland mayonnaise. yoghurt og hakket basilikum i en skål.

Trin 8

Serveres varm eller kold med basilikumsauce.

TIP

Retten er også god som forret om sommeren i større portioner og på en bund af salat.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.