Trin 1
Sæt den fine hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.
Trin 2
Skær lakseørreden i strimler og indstil mikseren på hastighed 3. Kør lakseørreden gennem maskinen og hak den fint.
Trin 3
Føj double cream og hakket purløg til ørreden med salt og peber.
Trin 4
Smør en lille firkantet form og for dem med søtungefileterne.
Trin 5
Kom lakseørredfyldet i og dæk med de resterende laksefileter,.
Trin 6
Bag terrinen i en forvarmet ovn på 170 °C i 35 minutter.
Trin 7
Tilbered basilikumsaucen: bland mayonnaise. yoghurt og hakket basilikum i en skål.
Trin 8
Serveres varm eller kold med basilikumsauce.
TIP
Retten er også god som forret om sommeren i større portioner og på en bund af salat.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Sæt den fine hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.
Trin 2
Skær lakseørreden i strimler og indstil mikseren på hastighed 3. Kør lakseørreden gennem maskinen og hak den fint.
Trin 3
Føj double cream og hakket purløg til ørreden med salt og peber.
Trin 4
Smør en lille firkantet form og for dem med søtungefileterne.
Trin 5
Kom lakseørredfyldet i og dæk med de resterende laksefileter,.
Trin 6
Bag terrinen i en forvarmet ovn på 170 °C i 35 minutter.
Trin 7
Tilbered basilikumsaucen: bland mayonnaise. yoghurt og hakket basilikum i en skål.
Trin 8
Serveres varm eller kold med basilikumsauce.
TIP
Retten er også god som forret om sommeren i større portioner og på en bund af salat.