Skip the navigation

Mangomochi

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Mango mochi

Søde og seje iskugler, der er nemmere at lave, end du tror.

Duration
I alt50min
Prep45min
Madlavning5min

Redskaber

IceCreamMakerIceCreamMaker
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

360 ml

fløde

120 ml

sødmælk

500 g

mangopuré

275 g

sukker

1

limesaft

150 g

klæbrig rismel

300 ml

vand

50 g

mangosyltetøj

-

majsstivelse til drys

Trin for trin

  1. Hæld fløde, mælk, mangopuré, 50 g stødt melis og limesaft i skålen på en køkkenmaskine, der er monteret med pisketilbehøret.

  2. Bland ved hastighed 4 i 2 minutter. Put isen i en lufttæt beholder, og sæt den i køleskabet for at afkøle natten over.

  3. Sæt den frosne KitchenAid-isskål og -omrører fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde isblanding i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre rundt i blandingen i 20 minutter.

  4. Put isen i en lufttæt beholder, og sæt den i fryseren i mindst 4 timer.

  5. Når isen er meget hård, skal du lave små iskugler med en lille isske, og putte dem tilbage i fryseren i 1 time eller indtil kuglerne er helt hårde.

  6. Hæld rismel, vand, det resterende stødte melis og mangosyltetøj i en skål, som tåler mikrobølgeovn. Pisk sammen.Dæk til med plastfolie, put blandingen i mikrobølgeovnen i 1 minut ved 600 W, bland sammen med en træske. Gentag disse trin 5 gange, indtil dejen er klæbrig og fast.

  7. Dæk til med plastfolie, put blandingen i mikrobølgeovnen i 1 minut ved 600 W, bland sammen med en træske. Gentag disse trin 5 gange, indtil dejen er klæbrig og fast.

  8. Hæld dejen ud på en overflade, der er drysset til med majsstivelse, og rul den ud, indtil dejen er ca. 3 mm tyk. Skær cirkler ud med en kageudstikker.

  9. Pak de små iskugler ind i mochidejcirklerne. Nydes med det samme, eller opbevares i fryseren, før de spises.