Skip the navigation

Maultaschen

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Maultaschen

Duration
I alt38min
Prep30min
Madlavning8min

Redskaber

FoodProcessorAttachmentFoodProcessorAttachment
StandMixerStandMixer

Ingredienser

250 g

hvidt mel

3

æg

1 spsk

olivenolie

1 tsk

salt

200 g

kogte grønne linser

2

skalotteløg

1/2

squash

1 tsk

knust sort peber

Trin for trin

  1. Kom æg, mel, salt og olivenolie i køkkenmaskinens skål med dejmixeren monteret. Bland ved hastighed 1 i 4 minutter, indtil der er dannet en blød pastadej. Sæt den i køleskabet i 1 time.

  2. Sæt foodprocessoren udstyret med snittejernet til tern på køkkenmaskinen, og hak squash og løg.

  3. Steg de hakkede grøntsager i lidt olie i ca. 5 minutter.

  4. Bland de kogte linser, stegte grøntsager, salt og peber sammen.

  5. Rul dejen ud, så du får et langt, smalt rektangel.

  6. Skrab en spsk. fyld op på pastadejen, og lad der være 5 cm mellem hver klat fyld.

  7. Brug en bagepensel til at gøre siderne af dejen våde, så pastaen klæber sammen.

  8. Fold hver side af dejen, så fyldet er helt dækket. Brug en træske til at presse dejen mellem hver klat fyld sammen. Brug derefter en pastahjul til at skære de enkelte maultaschen ud.

  9. Kog de enkelte maultaschen 8 minutter i saltet vand.

  10. Servér sammen med suppe, og pynt med friske urter.