Minifrittatas med spinat
Fyldt med vegetariske frokostfrittatas, som dit barn vil elske.
Redskaber
Ingredienser
Servering
2 spsk
olivenolie
1
løg
100 g
baby spinat, hakket
4 store
æg
2 spsk
mælk
60 g
cheddar
2 spsk
purløg, finthakket
1/3 tsk
salt
Trin for trin
Skræl løget, og skær det i kvarte.
Sæt snitte/rivejern-tilbehøret på køkkenmaskinen. Riv løget ved hastighed 4.
Opvarm olivenolien på en stor stegepande ved mellemhøj varme.
Tilsæt løg, og svits i ca. 2 minutter, indtil løgene er blevet lidt bløde og begynder at blive gennemsigtige.
Tilsæt spinat, og svits i et minut. Tag løg og spinat af varmen, og lad det køle af.
Brug snitte/rivejern-tilbehøret til at rive cheddarost ned i en skål ved hastighed 4. Tilsæt æg, mælk, salt og purløg.
Pisk ved hastighed 4 i 90 sekunder i en køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Tilsæt løg og spinat, og pisk lynhurtigt, indtil ingredienserne er godt blendet.
Smør en muffinform med seks huller, og hæld en stor skefuld æggeblanding i hvert muffinhul.
Bag i 20 minutter i en 170 °C forvarmet ovn, indtil midten af frittataerne har sat sig og ikke længere er løse i det.