Skip the navigation

Minifrittatas med spinat

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Mini Frittatas With Spinach

Fyldt med vegetariske frokostfrittatas, som dit barn vil elske.

Duration
I alt30min
Prep10min
Madlavning20min

Redskaber

StandMixerStandMixer
VegetableSlicerAndShredderVegetableSlicerAndShredder

Ingredienser

Servering

2 spsk

olivenolie

1

løg

100 g

baby spinat, hakket

4 store

æg

2 spsk

mælk

60 g

cheddar

2 spsk

purløg, finthakket

1/3 tsk

salt

Trin for trin

  1. Skræl løget, og skær det i kvarte.

  2. Sæt snitte/rivejern-tilbehøret på køkkenmaskinen. Riv løget ved hastighed 4.

  3. Opvarm olivenolien på en stor stegepande ved mellemhøj varme.

  4. Tilsæt løg, og svits i ca. 2 minutter, indtil løgene er blevet lidt bløde og begynder at blive gennemsigtige.

  5. Tilsæt spinat, og svits i et minut. Tag løg og spinat af varmen, og lad det køle af.

  6. Brug snitte/rivejern-tilbehøret til at rive cheddarost ned i en skål ved hastighed 4. Tilsæt æg, mælk, salt og purløg.

  7. Pisk ved hastighed 4 i 90 sekunder i en køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Tilsæt løg og spinat, og pisk lynhurtigt, indtil ingredienserne er godt blendet.

  8. Smør en muffinform med seks huller, og hæld en stor skefuld æggeblanding i hvert muffinhul.

  9. Bag i 20 minutter i en 170 °C forvarmet ovn, indtil midten af frittataerne har sat sig og ikke længere er løse i det.