i

Mousse Au Chocolat

Mousse Au Chocolat

Denne opskrift er fuld af overraskelser! Den er dekadent, fyldig, fløjlsblød, cremet og ufattelig nem at lave i en fart. Du ville aldrig gætte på, at den er vegansk, glutenfri, æggefri og mælkefri. Den er perfekt, hvis du har lyst til lidt lækkert efter middagen eller en sund snack.

Ingredienser

  • 400 g økologisk silketofu
  • 100 g mørk chokolade (70 %)
  • 12 dadler, udstenede
  • 70 g uraffineret sukker
  • 1 knsps. salt

Smelt chokoladen i en skål over vandbad.

Rør jævnligt i chokoladen, mens den smelter.

Sæt den til side og lad den køle af ved stuetemperatur.

I mellemtiden blandes silketofu og dadler eller sukker i blenderen.

Sæt låget på og blend til en jævn masse.

Tilsæt smeltet chokolade og blend til alt er godt blandet sammen.

Kom blandingen i skåle og sæt dem i køleskabet i 30 minutter, før de serveres.

TILMELD

top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.