Denne opskrift er fuld af overraskelser! Den er dekadent, fyldig, fløjlsblød, cremet og ufattelig nem at lave i en fart. Du ville aldrig gætte på, at den er vegansk, glutenfri, æggefri og mælkefri. Den er perfekt, hvis du har lyst til lidt lækkert efter middagen eller en sund snack.
Ingredienser
1
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
2
Rør jævnligt i chokoladen, mens den smelter.
3
Sæt den til side og lad den køle af ved stuetemperatur.
4
I mellemtiden blandes silketofu og dadler eller sukker i blenderen.
5
Sæt låget på og blend til en jævn masse.
6
Tilsæt smeltet chokolade og blend til alt er godt blandet sammen.
7
Kom blandingen i skåle og sæt dem i køleskabet i 30 minutter, før de serveres.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
1
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
2
Rør jævnligt i chokoladen, mens den smelter.
3
Sæt den til side og lad den køle af ved stuetemperatur.
4
I mellemtiden blandes silketofu og dadler eller sukker i blenderen.
5
Sæt låget på og blend til en jævn masse.
6
Tilsæt smeltet chokolade og blend til alt er godt blandet sammen.
7
Kom blandingen i skåle og sæt dem i køleskabet i 30 minutter, før de serveres.