Denne klassiske sommerkombination af champagne og jordbær bruser af solskind.
Ingredienser
Trin 1
Sæt KitchenAid-isskålen i fryseren i 24 timer.
Trin 2
Hæld jordbærrene, 2 spsk. sukker, citronskal og citronsaft i en blender, og blend på høj hastighed i 30 sekunder.
Trin 3
Monter pisketilbehøret på din KitchenAid-køkkenmaskine. Hæld jordbærpuréen i blandeskålen, og tilsæt det resterende sukker, druesukker og salt.
Trin 4
Indstil hastigheden til 4, og pisk blandingen sammen i ca. et minut. Skru derefter omrøringshastigheden ned, og tilsæt champagnen (eller prosecco), mens du rører, indtil det lige netop er sammenblandet.
Trin 5
Hæld blandingen i en skål, dæk den til med plastfolie, og afkøl i mindst to timer.
Trin 6
Når du er klar til at lave sorbet, skal du tage isskålen ud af fryseren og låse den fast på KitchenAid-køkkenmaskinen. Sæt omrøreren ned i skålen, og hæld sorbetten i skålen.
Trin 7
Lås køkkenmaskinens hoved fast, indstil hastigheden til omrøring, og sæt timeren til 20 minutter.
Trin 8
Når sorbetten er omrørt, skal den tages ud af skålen med en ske og puttes i en lufttæt beholder, som skal fryses i seks til otte timer.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Sæt KitchenAid-isskålen i fryseren i 24 timer.
Trin 2
Hæld jordbærrene, 2 spsk. sukker, citronskal og citronsaft i en blender, og blend på høj hastighed i 30 sekunder.
Trin 3
Monter pisketilbehøret på din KitchenAid-køkkenmaskine. Hæld jordbærpuréen i blandeskålen, og tilsæt det resterende sukker, druesukker og salt.
Trin 4
Indstil hastigheden til 4, og pisk blandingen sammen i ca. et minut. Skru derefter omrøringshastigheden ned, og tilsæt champagnen (eller prosecco), mens du rører, indtil det lige netop er sammenblandet.
Trin 5
Hæld blandingen i en skål, dæk den til med plastfolie, og afkøl i mindst to timer.
Trin 6
Når du er klar til at lave sorbet, skal du tage isskålen ud af fryseren og låse den fast på KitchenAid-køkkenmaskinen. Sæt omrøreren ned i skålen, og hæld sorbetten i skålen.
Trin 7
Lås køkkenmaskinens hoved fast, indstil hastigheden til omrøring, og sæt timeren til 20 minutter.
Trin 8
Når sorbetten er omrørt, skal den tages ud af skålen med en ske og puttes i en lufttæt beholder, som skal fryses i seks til otte timer.