Forrige side

Mousserende jordbærsorbet

Denne klassiske sommerkombination af champagne og jordbær bruser af solskind.

Start madlavningen

Oplysninger

7

Ingredienser

8

Trin

Tid

15'

Forberedelse

15'

Total

Ingredienser

  • 550 gjordbær, vaskede og nippede
  • 2 spsk. + 125 gsukker, adskilt
  • 1/2skal fra ½ citron
  • 2 spsk.citronsaft
  • 200 g + 2 tsk.druesukker
  • en knivspidssalt
  • 350 mlchampagne eller prosecco
Det er tid
  • Trin 1

    Sæt KitchenAid-isskålen i fryseren i 24 timer.

  • Trin 2

    Hæld jordbærrene, 2 spsk. sukker, citronskal og citronsaft i en blender, og blend på høj hastighed i 30 sekunder.

  • Trin 3

    Monter pisketilbehøret på din KitchenAid-køkkenmaskine. Hæld jordbærpuréen i blandeskålen, og tilsæt det resterende sukker, druesukker og salt.

  • Trin 4

    Indstil hastigheden til 4, og pisk blandingen sammen i ca. et minut. Skru derefter omrøringshastigheden ned, og tilsæt champagnen (eller prosecco), mens du rører, indtil det lige netop er sammenblandet.

  • Trin 5

    Hæld blandingen i en skål, dæk den til med plastfolie, og afkøl i mindst to timer.

  • Trin 6

    Når du er klar til at lave sorbet, skal du tage isskålen ud af fryseren og låse den fast på KitchenAid-køkkenmaskinen. Sæt omrøreren ned i skålen, og hæld sorbetten i skålen.

  • Trin 7

    Lås køkkenmaskinens hoved fast, indstil hastigheden til omrøring, og sæt timeren til 20 minutter.

  • Trin 8

    Når sorbetten er omrørt, skal den tages ud af skålen med en ske og puttes i en lufttæt beholder, som skal fryses i seks til otte timer.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Mousserende jordbærsorbet

Trin 1

Sæt KitchenAid-isskålen i fryseren i 24 timer.

Trin 2

Hæld jordbærrene, 2 spsk. sukker, citronskal og citronsaft i en blender, og blend på høj hastighed i 30 sekunder.

Trin 3

Monter pisketilbehøret på din KitchenAid-køkkenmaskine. Hæld jordbærpuréen i blandeskålen, og tilsæt det resterende sukker, druesukker og salt.

Trin 4

Indstil hastigheden til 4, og pisk blandingen sammen i ca. et minut. Skru derefter omrøringshastigheden ned, og tilsæt champagnen (eller prosecco), mens du rører, indtil det lige netop er sammenblandet.

Trin 5

Hæld blandingen i en skål, dæk den til med plastfolie, og afkøl i mindst to timer.

Trin 6

Når du er klar til at lave sorbet, skal du tage isskålen ud af fryseren og låse den fast på KitchenAid-køkkenmaskinen. Sæt omrøreren ned i skålen, og hæld sorbetten i skålen.

Trin 7

Lås køkkenmaskinens hoved fast, indstil hastigheden til omrøring, og sæt timeren til 20 minutter.

Trin 8

Når sorbetten er omrørt, skal den tages ud af skålen med en ske og puttes i en lufttæt beholder, som skal fryses i seks til otte timer.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.