Skip the navigation

Mynte- og korianderchutney

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Mint Cilantro Chutney

Duration
I alt0min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

120 ml

vand

56 g

korianderblade som trykkes godt ned (to store bundter)

28 g

mynteblade som trykkes godt ned (et stort bundt eller to små)

35 g

rå, usaltede cashewnødder

2 spsk

friskpresset limesaft, eventuelt mere efter smag

2 spsk

spsk hakket rødløg (1 tynd skive)

2 tsk

finthakket frisk ingefær (ca. 2,5 cm)

1 tsk

æblecidereddike

1 tsk

havsalt

1/2 tsk

stødt spidskommen

1 lille

grøn chili (uden frø), eventuelt mere efter smag

2 fed

hvidløg

Trin for trin

  1. Kom alle ingredienser i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

  2. Sæt låget på, åbn midterlåget og sæt stamperen i.

  3. Indstil maskinen på variabel hastighed 9 eller 10 og brug stamperen. Blend ved høj hastighed i 30-60 sekunder, til blandingen er blød og cremet.

  4. Smag til med limesaft, ingefær og chili.