Skip the navigation

Over natten-havregrød med blåbærsauce

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Overnight porridge with blueberry sauce

Denne havregrød, der står natten over, er en sund og lækker morgenmad.

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

90 g

havregryn

2 spsk

peanutbutter

2 spsk

ahornsirup

360 ml

mælk

150 g

blåbær

1 tsk

citronsaft

1 spsk

sukker

Trin for trin

  1. Kom havregryn, peanutbutter, ahornsirup og mælk i glasset.

  2. Opbevar glasset i køleskabet i mindst 6 timer, men helst natten over.

  3. Bland blåbærrene, citronsaft og sukker i en gryde. Lad det simre ved lav varme, indtil blåbærrene er kogt møre.

  4. Hæld blåbærrene i blenderkanden, og blend ved hastighed 7. Filtrer saucen gennem en fin si.

  5. Hæld blåbærsauce over havregrøden før servering.