Pastasauce med butternut squash
Denne sauce er kun lavet af grøntsager, en fantastisk måde at nyde din pasta på.
Redskaber
Ingredienser
Servering
1
løg
2 fed
hvidløg
1 spsk
olivenolie
1
butternut squash
1/2 tsk
sort peber
1/2 tsk
salt
1 l
hønsebouillon
8 blade
frisk salvie
30 g
ristede hasselnødder, hakkede
4 spsk
revet parmesan
Trin for trin
Skræl løg og hvidløg, og hak dem groft. Opvarm olivenolien i en stor gryde. Steg løg og hvidløg i ca. 5 minutter.
Skræl butternut squashen, tag kernerne ud, og skær i mundrette stykker.
Kom squash og krydderier i gryden.
Steg squashen i 10 minutter, og tilsæt bouillonen, indtil grøntsagerne lige netop er dækket.
Lad det simre, og vent, indtil bouillonen er kogt ind til ca. 2/3.
Hæld blandingen blenderkanden, og blend ved hastighed 4, indtil den er helt jævn.
Tilbered pasta efter eget valg, og kom den færdigkogte pasta i saucen.
Hak salvie og hasselnødder. Drys dem over pastaen. Pynt med revet parmesan.