Skip the navigation

Pastasauce med butternut squash

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Butternut pasta sauce

Denne sauce er kun lavet af grøntsager, en fantastisk måde at nyde din pasta på.

Duration
I alt30min
Prep10min
Madlavning20min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

1

løg

2 fed

hvidløg

1 spsk

olivenolie

1

butternut squash

1/2 tsk

sort peber

1/2 tsk

salt

1 l

hønsebouillon

8 blade

frisk salvie

30 g

ristede hasselnødder, hakkede

4 spsk

revet parmesan

Trin for trin

  1. Skræl løg og hvidløg, og hak dem groft. Opvarm olivenolien i en stor gryde. Steg løg og hvidløg i ca. 5 minutter.

  2. Skræl butternut squashen, tag kernerne ud, og skær i mundrette stykker.

  3. Kom squash og krydderier i gryden.  

  4. Steg squashen i 10 minutter, og tilsæt bouillonen, indtil grøntsagerne lige netop er dækket.

  5. Lad det simre, og vent, indtil bouillonen er kogt ind til ca. 2/3. 

  6. Hæld blandingen blenderkanden, og blend ved hastighed 4, indtil den er helt jævn.

  7. Tilbered pasta efter eget valg, og kom den færdigkogte pasta i saucen.

  8. Hak salvie og hasselnødder. Drys dem over pastaen. Pynt med revet parmesan.