Skip the navigation

Pekannøddesmør

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
pecanbutter_thumbnail.jpg

Dette fyldige og lækre pekannøddesmør er let at lave og kan nydes dagligt som smørepålæg!

Duration
I alt18min
Prep10min
Madlavning8min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

300 g

pekannødder

1 tsk

vaniljeekstrakt

1 spsk

ahornsirup

1 tsk

havsalt

1 spsk

kakaopulver

Trin for trin

  1. Placér pekannødderne på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn i 8 minutter ved 180°C. Lad dem køle af i 2 minutter, og overfør dem til kanden på foodprocessoren.

  2. Indstil foodprocessoren til hastighed 2, og bland, indtil nødderne bliver til mel. Fortsæt med pulsblanding i ca. 3 minutter, indtil blandingen bliver til cremet nøddesmør. Skrab siderne af efter behov.

  3. Tilsæt vaniljeekstrakt, ahornsirup, havsalt og kakaopulver. Bland og overfør til en lufttæt beholder eller glas.