Skip the navigation

Pizzadej med mandelmel

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Almond flour pizza crust

Pizza med lavt kulhydratindhold og mandelskorpe, som du kan nyde derhjemme.

Duration
I alt25min
Prep15min
Madlavning10min

Redskaber

BlenderBlender
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

430 g

mandler, blancherede

6 kviste

frisk timian

50 ml

olivenolie

6

æg

4 spsk

mel

1 tsk

bagepulver

1 tsk

salt

1 tsk

sort peber

100 g

tomatosauce

300 g

mozzarella, revet

100 g

pepperoni

Trin for trin

  1. Kom mandler og timian i KitchenAid K400-blenderen, og bland ved hastighed 5, indtil mandlerne er blevet pulveriseret til mel.

  2. Hæld olivenolie og æg i køkkenmaskinens skål med trådpiskeriset monteret. Bland ved hastighed 4 i 1 minut. Sæt til side.

  3. Tilsæt mandelmel, mel, bagepulver, salt og sort peber i en anden skål. Sæt fladpiskeren fast på køkkenmaskinen, og bland ved hastighed 4.

  4. Tilsæt forsigtigt olieblandingen. Bland, indtil der dannes en dej. Læg dejkuglen på et stykke bagepapir. Pensl toppen af dejen med lidt olivenolie. Tildæk med et andet stykke bagepapir.

  5. Rul dejen ud. Skær kanterne af, hvis det er nødvendigt, og læg dem i en bageplade. Bages i 10 minutter ved 180° C i en forvarmet ovn.

  6. Fordel tomatsaucen på pizzaen, drys osten over dejen, og fuldend med pepperoni. Bag i 10 minutter ved 180 ° C, indtil osten begynder at få farve.