Skip the navigation

Risbudding med lime, kokos og hindbær

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Lime and Coconut Rice Porridge with Raspberries

-

Duration
I alt0min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

420 ml

cremet kokosmælk på dåse

70 g

usødet kokosmel

60 ml

ahornsirup

1/4 tsk

fintrevet limeskal

60 ml

friskpresset limesaft

2 spsk

fintkakket ingefær

2 tsk

vaniljeekstrakt

-

havsalt

450 g

kogte brune ris (bløde men ikke grødagtige)

3 spsk

jomfru kokosolie

160 g

friske hindbær

15 g

kokosflager

Trin for trin

  1. Hæld 240 ml kokosmælk, kokosmel, ahornsirup, limeskal, limesaft, ingefær, vanilje og salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på høj hastighed i 30-60 sekunder, til blandingen er blød og cremet.

  2. Tilsæt 225 g kogte ris, sæt låget på og blend på variabel hastighed 4 i 10 sekunder, til blandingen er cremet men stadig grov.

  3. (sørg for ikke at blende for meget. Hvis blandingen bliver for blød, bliver buddingen for tynd).

  4. Smelt kokosolien i en pande over medium varme og hæld den blendede risblanding i. Lad den simre i ca. 1 minut.

  5. Skru ned for varmen til medium-lav og rør de resterende 225 g kogte ris og den resterende kokosmælk (180 ml) i.

  6. Rør i ca. 2 minutter til blandingen begynder at blive tykkere, men stadig er cremet og løs.

  7. Blandingen bliver hurtigt tykkere, hvis du lader den køle af i et minuts tid. Hvis du koger den længere, bliver buddingen tør.

  8. Fordel buddingen i 4 skåle og pynt hver skål med 1 spsk ristede kokosflager og 40 g friske hindbær.

  9. Servér med det samme.