i
Forrige side
Sundt

Risbudding med lime, kokos og hindbær

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

12

Ingredienser

9

Trin

Ingredienser

  • 420 mlcremet kokosmælk på dåse (400 ml)
  • 70 gusødet kokosmel
  • 60 mlren ahornsirup
  • ¼tsk. fintrevet limeskal
  • 60 mlfriskpresset limesaft
  • 2tsk. finthakket ingefær
  • 2tsk. naturligt vaniljeekstrakt
  • Knsps.tsk. havsalt
  • 450 gkogte brune ris (bløde men ikke grødagtige)
  • 3tsk. jomfru kokosolie
  • 160 gfriske hindbær
  • 15 gkokosflager
Det er tid
  • Trin 1

    Hæld 240 ml kokosmælk, kokosmel, ahornsirup, limeskal, limesaft, ingefær, vanilje og salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på høj hastighed i 30-60 sekunder, til blandingen er blød og cremet.

  • Trin 2

    Tilsæt 225 g kogte ris, sæt låget på og blend på variabel hastighed 4 i 10 sekunder, til blandingen er cremet men stadig grov

  • Trin 3

    (sørg for ikke at blende for meget. Hvis blandingen bliver for blød, bliver buddingen for tynd).

  • Trin 4

    Smelt kokosolien i en pande over medium varme og hæld den blendede risblanding i. Lad den simre i ca. 1 minut.

  • Trin 5

    Skru ned for varmen til medium-lav og rør de resterende 225 g kogte ris og den resterende kokosmælk (180 ml) i.

  • Trin 6

    Rør i ca. 2 minutter til blandingen begynder at blive tykkere, men stadig er cremet og løs.

  • Trin 7

    Blandingen bliver hurtigt tykkere, hvis du lader den køle af i et minuts tid. Hvis du koger den længere, bliver buddingen tør.

  • Trin 8

    Fordel buddingen i 4 skåle og pynt hver skål med 1 spsk ristede kokosflager og 40 g friske hindbær.

  • Trin 9

    Servér med det samme

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Risbudding med lime, kokos og hindbær

Trin 1

Hæld 240 ml kokosmælk, kokosmel, ahornsirup, limeskal, limesaft, ingefær, vanilje og salt i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på høj hastighed i 30-60 sekunder, til blandingen er blød og cremet.

Trin 2

Tilsæt 225 g kogte ris, sæt låget på og blend på variabel hastighed 4 i 10 sekunder, til blandingen er cremet men stadig grov

Trin 3

(sørg for ikke at blende for meget. Hvis blandingen bliver for blød, bliver buddingen for tynd).

Trin 4

Smelt kokosolien i en pande over medium varme og hæld den blendede risblanding i. Lad den simre i ca. 1 minut.

Trin 5

Skru ned for varmen til medium-lav og rør de resterende 225 g kogte ris og den resterende kokosmælk (180 ml) i.

Trin 6

Rør i ca. 2 minutter til blandingen begynder at blive tykkere, men stadig er cremet og løs.

Trin 7

Blandingen bliver hurtigt tykkere, hvis du lader den køle af i et minuts tid. Hvis du koger den længere, bliver buddingen tør.

Trin 8

Fordel buddingen i 4 skåle og pynt hver skål med 1 spsk ristede kokosflager og 40 g friske hindbær.

Trin 9

Servér med det samme

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.