Skip the navigation

Rødbedehummus med kant

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Zesty Roasted Beet Hummus

Vær med til at fejre årets farve med denne lækre rødbedehummus!

Duration
I alt20min
Prep20min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

150 g

rødbede, skrællet, skåret i tern

440 g

pintobønner, drænede og skyllede

1

citronsaft

1/2

citronskal

2 fed

hvidløg

5 g

salt

30 g

tahini

1 spsk

olivenolie

-

ristede sesamfrø

-

flagesalt

-

citronskal

-

finthakket persille

Trin for trin

  1. Læg de klargjorte rødbeder i en kasserolle, og tilsæt vand, så de er dækket. dem. Bring i kog, skru derefter ned til mellemhøj varme, og kog i 20 minutter eller indtil du kan stikke en gaffel igennem rødbederne. Si vandet fra, men sørg for at gemme 60 ml af det kogende vand, og stil rødbederne til side for at køle af.

  2. Læg alle ingredienserne og to spsk. af den gemte væske i KitchenAid-blenderen, og blend ved hastighed 2, indtil blandingen er en smule lind. (Tilsæt mere rødbedevand, hvis blandingen er for tyk.) Hæld blandingen i en serveringsskål, og pynt med sesamfrø, et stænk olivenolie, flagesalt og en smule citronskal.

  3. Du kan lave en grovere version af denne hummus ved hjælp af KitchenAid-køkkenmaskinen og mørdejspiskeren. Du skal blot udskifte blenderen med køkkenmaskinen og følge de samme instruktioner.