Skip the navigation

Salat med agurke-nudler, røget laks, dild og creme fraiche

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Cucumber noodles salad with smoked salmon, dill and sour cream

Nogle dage skal det bare være nemt! Gør det med en klassisk kombination af laks og agurk, men med et nyt, uventet twist.

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

SpiralizerSpiralizer
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

1

agurker

100 g

røget laks

1

appelsiner

100 g

creme fraiche

25 g

dild

10 g

merian

2 spsk

ekstra jomfruolivenolie

-

friskkværnet hvid peber

Trin for trin

  1. Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt i agurken og sæt det på spiralizeren. Påsæt det tynde spiralizerblad ved agurkens ende.

  2. Sæt en mellemstor skål under bladet til opsamling af den spiralizerede agurk og indstil mikseren på hastighed 4.

  3. Gentag processen med den anden agurk. Tilsæt derefter røget laks i strimler.

  4. Skræl appelsinerne og skil dem ad i både. Kom dem i agurkesalaten.

  5. Bland cremefraiche, hakket dild, friske merianblade og hvid peber i en lille skål.

  6. Pisk 2 spsk. olivenolie i og hæld over salaten. Bland og servér.

  7. Har du lidt ekstra tid? Skær 2 kartofler i tern med foodprocessortilbehøret ved hjælp af tern-kittet og kog dem i vand i 10 minutter. Kom dem i salaten og servér.