Skip the navigation

Salat med hindbær-vinaigrette

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Raspberry Vinaigrette Salad

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

ml 60

friskpresset citronsaft

ml 60

balsamico

160 g

friske hindbær

2 spsk

snittet rødløg

4 tsk

ahornsirup

1 tsk

dijon-sennep

1/2 tsk

havsalt

1/4 tsk

friskkværnet sort peber

120 ml

ekstra jomfruolivenolie

g 120

rucola

208 g

babyspinat

1

grønt æble, udkernet, og snittet med mandolinjern

1

rødt løg, skåret i små halvmåner

150 g

smuldret feta

140 g

mandelflager

30 g

valsede hampefrø

Trin for trin

  1. For at lave dressing, kom citronsaft, balsamicoeddike, hindbær, løg, ahornsirup, sennep, salt og peber ned i blenderskålen til KitchenAid® Power Plus® Blender.

  2. Sæt låget på, start med hastighed 1 og øg gradvist hastigheden til 3 i omkring 10 sekunder, indtil alt er blendet.

  3. Lad maskinen køre og tag midterlåget af.

  4. Hæld langsomt olivenolie ned gennem midteråbningen i en konstant stråle og blend i endnu 10 sekunder, indtil blandingen er emulgeret.

  5. Hæld dressingen op i en lille serveringsskål. Bland salatingredienserne i en stor salatskål, hæld dressingen over ved bordet og vend forsigtigt salaten rundt.