Salat med hindbær-vinaigrette
Redskaber
Ingredienser
Servering
ml 60
friskpresset citronsaft
ml 60
balsamico
160 g
friske hindbær
2 spsk
snittet rødløg
4 tsk
ahornsirup
1 tsk
dijon-sennep
1/2 tsk
havsalt
1/4 tsk
friskkværnet sort peber
120 ml
ekstra jomfruolivenolie
g 120
rucola
208 g
babyspinat
1
grønt æble, udkernet, og snittet med mandolinjern
1
rødt løg, skåret i små halvmåner
150 g
smuldret feta
140 g
mandelflager
30 g
valsede hampefrø
Trin for trin
For at lave dressing, kom citronsaft, balsamicoeddike, hindbær, løg, ahornsirup, sennep, salt og peber ned i blenderskålen til KitchenAid® Power Plus® Blender.
Sæt låget på, start med hastighed 1 og øg gradvist hastigheden til 3 i omkring 10 sekunder, indtil alt er blendet.
Lad maskinen køre og tag midterlåget af.
Hæld langsomt olivenolie ned gennem midteråbningen i en konstant stråle og blend i endnu 10 sekunder, indtil blandingen er emulgeret.
Hæld dressingen op i en lille serveringsskål. Bland salatingredienserne i en stor salatskål, hæld dressingen over ved bordet og vend forsigtigt salaten rundt.