Skip the navigation

Sauteret rødkål

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Sautéed red cabbage

Dette sauterede rødkål er et farverigt og lækkert stykke tilbehør.

Duration
I alt1h10
Prep10min
Madlavning1h

Redskaber

FoodProcessorAttachmentFoodProcessorAttachment
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

1

æbler

1

løg

420 g

rødkål

60 ml

æblecidereddike

3 spsk

brun farin

80 ml+ ekstra hvis nødvendigt

vand

1/8 tsk

stødt kryddernellike

1/4 tsk

salt

1/4 tsk

peber

Trin for trin

  1. Skræl æblet og løget.

  2. Sæt foodprocessoren med snittejernet til tern monteret på køkkenmaskinen. Skub æblet og løget igennem det ved hastighed 4.

  3. Udskift snittejernet med rivejernet. Riv kålen ved hastighed 4.

  4. Bland alle ingredienserne i en stor gryde.

  5. Bring blandingen i kog. Skru derefter ned for varmen til en lav simren, og læg låg på.

  6. Tilbered blandingen i 60 minutter under omrøring hvert kvarter. Tilsæt om nødvendigt mere vand.