Forrige side
Sundt

Simpel Cremet blomkålsuppe

Prøv denne lækre, cremede blomkålssuppe, som du kan tilberede på de kolde vinteraftener!.

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

13

Ingredienser

12

Trin

Tid

10'

Forberedelse

25'

Tilberedelse

35'

Total

Ingredienser

  • 54golivenolie
  • 1 mellemstort (110 g)gult løg, skåret i tern
  • 9 ghvidløgsfed, pillede og pressede
  • 72 ggulerod, 1,5 cm tyk, skåret i kvarte
  • 80 gbladselleri, 1,5 cm tyk, hakket
  • 600 gblomkål opdelt i buketter
  • 550 mlfond efter eget valg
  • 1 tsk.salt
  • 1 tsk.peber
  • ½ tsk.citronskal
  • ⅛ tsk.muskatnød
  • 120 mlfløde
  • 15 ghakket frisk italiensk persille
Det er tid
  • Trin 1

    Opvarm din støbejernsgryde ved middel varme, og hæld olivenolie i gryden.

  • Trin 2

    Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri, og rør konstant, mens du sauterer løgene i ca. fire minutter, til de er gennemsigtige.

  • Trin 3

    Kom blomkål og fond i gryden. Rør rundt for at få alle ingredienserne blandet samme, reducer varmen til middel, og læg låg på gryden.

  • Trin 4

    Lad suppen simre i 15-20 minutter, eller indtil blomkålen er mør.

  • Trin 5

    Sluk for varmen, og tilsæt fløde, salt, peber, muskatnød og citronskal.

  • Trin 6

    Sæt grydebeskytteren på din ledningsfri KitchenAid®-stavblenderarm, og fastgør derefter armen til motorhuset.

  • Trin 7

    Sænk blenderarmen helt ned i suppen i en let skrå vinkel, og tryk på den justerbare hastighedsknap i 2 sekunder.

  • Trin 8

    Sænk blenderarmen ned i en anden del af gryden i en let skrå vinkel, og tryk på hastighedsknappen i yderligere 2 sekunder.

  • Trin 9

    Fortsæt med at blende portioner af suppen i intervaller på 2 sekunder, indtil suppen er cremet, med nogle blomkålsbuketter tilbage for at give lidt bid.

  • Trin 10

    Tag blenderen op af suppen.

  • Trin 11

    Rør finthakket persille i, og servér varm.

  • TIP

    Denne suppe kan blendes til den ønskede konsistens, også helt lind.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Simpel Cremet blomkålsuppe

Trin 1

Opvarm din støbejernsgryde ved middel varme, og hæld olivenolie i gryden.

Trin 2

Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri, og rør konstant, mens du sauterer løgene i ca. fire minutter, til de er gennemsigtige.

Trin 3

Kom blomkål og fond i gryden. Rør rundt for at få alle ingredienserne blandet samme, reducer varmen til middel, og læg låg på gryden.

Trin 4

Lad suppen simre i 15-20 minutter, eller indtil blomkålen er mør.

Trin 5

Sluk for varmen, og tilsæt fløde, salt, peber, muskatnød og citronskal.

Trin 6

Sæt grydebeskytteren på din ledningsfri KitchenAid®-stavblenderarm, og fastgør derefter armen til motorhuset.

Trin 7

Sænk blenderarmen helt ned i suppen i en let skrå vinkel, og tryk på den justerbare hastighedsknap i 2 sekunder.

Trin 8

Sænk blenderarmen ned i en anden del af gryden i en let skrå vinkel, og tryk på hastighedsknappen i yderligere 2 sekunder.

Trin 9

Fortsæt med at blende portioner af suppen i intervaller på 2 sekunder, indtil suppen er cremet, med nogle blomkålsbuketter tilbage for at give lidt bid.

Trin 10

Tag blenderen op af suppen.

Trin 11

Rør finthakket persille i, og servér varm.

TIP

Denne suppe kan blendes til den ønskede konsistens, også helt lind.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.