Skip the navigation

Slushice med vandmelon og vin

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Watermelon Wine Slushie

Denne slushice med vandmelon og vin er forfriskende lækker. *Denne opskrift indeholder alkohol. Alkohol bør kun indtages med måde.

Duration
I alt6min
Prep6min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

2 små

vandmeloner

750 ml

zinfandel-hvidvin eller -rosévin

2 spsk

sirup eller honning

6-4

mynteblade

Trin for trin

  1. Halver vandmelonerne, så du har to endestykker.

  2. Sæt citruspressertilbehøret på KitchenAid® 400-blendersoklen.

  3. Indstil på hastighed 1, og hold vandmelonhalvdelen med to hænder, mens du forsigtigt trykker den ind i presseren.

  4. Pres vandmelonerne, indtil du har 709 ml vandmelonsaft.

  5. Hæld saften i isterningebakker, og frys den, indtil den er helt fast.

  6. Sæt blenderkanden på blenderen, tilsæt vandmelonisterninger, og tilsæt de resterende ingredienser. Indstil på hastighed 5, og blend, indtil blandingen er ensartet uden klumper, ca. 15-20 sekunder.

  7. Fordel slushicen i 4 glas, og servér med det samme.

  8. På grund af bredden af vandmelonens skorpe skal du bruge din håndflade til at lægge tryk på den ene side af vandmelonskorpen, mens du presser juice. Hvis der er vandmelon på indersiden af skorpens top, når du er færdig med at presse juice, skal du trimme de nederste 2,5 cm af skorpen og derefter sætte den tilbage på presseren for at fortsætte.