Skip the navigation

Sorbet med brombær og hibiscus

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Blackberry hibiscus sorbet

En forfriskende sommersmag lavet af friske bær, som ikke kun er vegansk, men også glutenfri!

Duration
I alt55min
Prep45min
Madlavning10min

Redskaber

IceCreamMakerIceCreamMaker
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

4 tsk

løs hibiscus-te

300 ml

vand

180 g

sukker

75 ml

limesaft

500 g

brombær

Trin for trin

  1. Hæld hibiscusteen i en skål, og hæld kogende vand over. Lad den trække i 10 minutter, og filtrer med en si.

  2. Hæld sukkeret og hibiscusteen i en gryde. Opvarm ved lav varme, indtil sukkeret opløses. Lad det køle helt af.

  3. Purér brombærrene med limesaft i en blender. Filtrer med en si, og bland sammen med hibiscussiruppen.

  4. Hæld sorbetten i en lufttæt beholder, og afkøl natten over.

  5. Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde brombærsorbet i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre rundt i blandingen i 20 minutter.

  6. Put isen i en beholder, og put den i fryseren, indtil den er klar til servering (mindst 4 timer).

  7. Rengør din isskål med det samme for at undgå misfarvning.