Sorbet med brombær og hibiscus
En forfriskende sommersmag lavet af friske bær, som ikke kun er vegansk, men også glutenfri!
Redskaber
Ingredienser
Servering
4 tsk
løs hibiscus-te
300 ml
vand
180 g
sukker
75 ml
limesaft
500 g
brombær
Trin for trin
Hæld hibiscusteen i en skål, og hæld kogende vand over. Lad den trække i 10 minutter, og filtrer med en si.
Hæld sukkeret og hibiscusteen i en gryde. Opvarm ved lav varme, indtil sukkeret opløses. Lad det køle helt af.
Purér brombærrene med limesaft i en blender. Filtrer med en si, og bland sammen med hibiscussiruppen.
Hæld sorbetten i en lufttæt beholder, og afkøl natten over.
Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde brombærsorbet i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre rundt i blandingen i 20 minutter.
Put isen i en beholder, og put den i fryseren, indtil den er klar til servering (mindst 4 timer).
Rengør din isskål med det samme for at undgå misfarvning.