Skip the navigation

Spaghetti

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Spaghetti

Denne spaghetti bliver helt sikkert en familiefavorit.

Duration
I alt55min
Prep50min
Madlavning5min

Redskaber

PastaCuttersPastaCutters
PastaRollerPastaRoller
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

600 g

pastamel

6

æg

1/2 tsk

salt

Trin for trin

  1. Hæld mel og salt i køkkenmaskineskålen med fladpiskeren monteret. Tilsæt æggene, og fortsæt med at piske ved hastighed 2. Hvis du vil have tyndere dej, skal du ændre hastigheden til 3.

  2. Bland, indtil dejen begynder at samle sig til en kugle.

  3. Udskift det fladpiskeren med dejkrogen. Ælt ved hastighed 2 i 4 minutter.

  4. Ælt dejen i hånden i endnu 1 minut. Dæk til med husholdningsfilm, og sæt i køleskabet i 30 minutter. Del derefter dejen i 4 lige store dele.

  5. Fastgør pastapladevalsen til køkkenmaskinen. Indstil tykkelsen til 1.

  6. Gør dejen mere smidig ved at rulle den flere gange ved hastighed 2.

  7. Drej derefter tykkelsen til 2, og gentag det sidste trin.

  8. Sæt spaghettivalsen på, og før pastaen på valsen ved hastighed 2.

  9. Tør på stativ. Kog dem i meget saltet kogende vand i 3-5 minutter.